Ekrem İmamoğlu

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Hayır, Konu başlığındaki adamı bildiklerim ile yorumluyorum. Sevmediğim adama sevgi saçmak zorundamıyım? Konuyu kişiselleştirenlerle uğraş

iddia oranları

jesse,ibadeath: 2.30

canis major,karamuratbenim: 2.60

murat banlar bence: 1.10

bu arada canis bıyıkları kesmeye hazırlanın falan filan demiş, bu bıyıkları kesmem oğlum ben.

Niye?
Akplimisin?

Ben anlamıyorum, bıyıkla, paltoyla falan nasıl oluyor bu politik görüş muhabbeti. Şarkı dinliyorum bu komünist şarkısı diyorlar, bu solcu parçası diyorlar başka bi tane açıyorum ülkücü müsün diyorlar, bıyık bırakıyorum yine ülkücü oluyorum kimse demiyor ki bu adam belki böyle bıyık bırakmayı seviyor, bu şarkıyı sevmiş.

Neyse akpli değilim, politik görüşümde yok zaten.

güldürmeyin be iki dk atar yapıyoruz surada dfsaj

işine gelmeyince silen yönetim istemiyoruzzzzzzz eğlenmek bizim de hakkımızzzzzz

--admin mode off--

insanları rütbelerine veya hayattaki konumlarına göre değerlendiren güruhtan hiç fayda gelmez. admin de olsam ben de forumun üyesiyim. sırf yönetimde bulunduğum için mi düşmanlığınız? :asd: ben sadece ben olduğum için değerlendirilmek isterim. yönetimin tek bir ortak kararı veya düşüncesi mi var? bireylerin kendi fikirleri olamıyor mu?

bir de birşey söyleyeyim mi size? inanın hiç biriniz umurumda değilsiniz.

-- admin mode off --

Adam yaptığı kuralsızlıkları kapatmak için, Sözlükteki konuyu Serbest kürsüye taşıdı. Adminin gücü wuhhuu

Abi biz seninle kalkıp seninle yatıyooruz işi gücü bıraktım seni takip ediyorum büyüksün abi

kıyamam ya morali bozuldu.
ondan değil fernando kardeşim şimdi benim mantaliteme göre admin koltuğuna oturuyorsan o koltuğun bazı yükümlülükleri olacaktır, üye gibi davranma lüksün olamaz.
meselam bana bi forumda yönetime gel dendiğinde reddediyorsam bu üye gibi davranmanın işime gelmesinden dolayıdır, yönetime girip niye başımı ağrıtayım?
ağrımasın istemiyorsan o koltuğu hak edenlere bırakman lazım. mesela bana ver bak ben nasıl fevrişliğimden sıyrılıp sevgi pıtırcığı, pozitif, ılımlı bir insan oluyorum.....

Adam yaptığı kuralsızlıkları kapatmak için, Sözlükteki konuyu Serbest kürsüye taşıdı. Adminin gücü wuhhuu

sen de bir zamanlar moderator olarak kalmasaydın da admin olsaydın :parti:
sen istedin diye taşıdım ne kurarsızlık yapmışım :asd: şakşakçılarını yanına alıp benim üzerime gelme çelik zırhım var benim biliyorsun.

gidin ötede ağlayın. ekrem başkan fernando admin la xd

Geri