EkonomikBoy.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Son zamanlarda ekonomik sebeplerden dolayı arttan fuhuşa erkeklerde dahil oldu 1,90 metrelik çakı gibi adam bedenini kiralamaya adamış o yiğit memetler ,İsmailler memoş ,ismoş oldu artık durum vahim...
8800C3DC-35BE-4104-8D5E-BD182A739A8A.jpeg

@Yabani

Dolar konusunda o kadar üzerime geldiniz ki, konuyu: "Ekonomi boy" olarak okudum ve: "Yabani konumu açmış" düşüncesiyle küfürler savurmaya geldim.

Genellikle travestiler hep uzun oluyor

Aga neden bunun istatistiğini yaptin affina mahcuben soruyorum ama...
Ekonomi mi vahim, yoksa travestilerin yurt da son durumu mu?
Seni genel de siyasi konulara girerken goruorumda.

Son zamanlarda çok karşılaşıyoruz gerek sanal alemde gerek gerçek hayatta özentilikte var ana sebep ekonomik sıkıntılar oluyor daha öncesinde üniversitelerde fuhuş artmıştı şimdi ise her yere yayılmış ek olarakta erkekler dahil oldu

Al işte tam konusunu açarken denk geldi biri ..

Al işte tam konusunu açarken denk geldi biri ..

Moruk cd olmak para kazandiriyor adamlara. Eh bir de kisisel secim alici yonde oldugundan.
Estetik degil ama adamlar igne olmayi seviyor ise yapcak bisi yok

Fuhuş sektörünün carkini yalnizca kadinlarin dondurmuyor olusu fuhus tarihi kadar eski.
Yalniz ornek verdigin kisiler, cinsel iliskilerinin degil cinsel yönelimlerinin sosyal medyada yarattigi imajdan ekmek yiyorlar. Ve ucuk rakamlar genellikle.
Herhangi toplumun sahip oldugu deger ve normlarina uyusmayan unsunlar, sosyal medyadaki farklilik merakindan dolayi ilgi odagi haline gelebiliyor.

Ben hiç rastlamıyorum mesela. Tehlikeli sularda mı yüzüyorsun acaba Yabani?

Fuhuş sektörünün carkini yalnizca kadinlarin dondurmuyor olusu fuhus tarihi kadar eski.
Yalniz ornek verdigin kisiler, cinsel iliskilerinin degil cinsel yönelimlerinin sosyal medyada yarattigi imajdan ekmek yiyorlar. Ve ucuk rakamlar genellikle.
Herhangi toplumun sahip oldugu deger ve normlarina uyusmayan unsunlar, sosyal medyadaki farklilik merakindan dolayi ilgi odagi haline gelebiliyor.
Sen öyle san Hakan kakız Kerimcan zengin tanınmış iş adamlarıyla fuhuş değilde cüzi rakamlar karşılığında birlikte oluyor belki şimdi çok popüler oldu bazıları bu yoldan parayı buldu doğuştan bu hissiyatı taşımak farklı bunların yaptığı farklı

Sen öyle san Hakan kakız Kerimcan zengin tanınmış iş adamlarıyla fuhuş değilde cüzi rakamlar karşılığında birlikte oluyor belki şimdi çok popüler oldu bazıları bu yoldan parayı buldu doğuştan bu hissiyatı taşımak farklı bunların yaptığı farklı

Ben odada degildim.
ne blim o isimler kimle kac paraya sevisio?
Hakan kim bilmiyorum. Kerimcan dedigin sahis da fuhus degil bahsettigim imajla kazaniyor parasini.
Popülerite kazanip dj oluyorlar genelde.
Reklam bu cagda her seydir tatlim. Gececeksin.

Bu duruma zaten jigolo denmiyor mu? yeni değil ki bu durum..

Ben odada degildim.
ne blim o isimler kimle kac paraya sevisio?
Hakan kim bilmiyorum. Kerimcan dedigin sahis da fuhus degil bahsettigim imajla kazaniyor parasini.
Dj falanmis.
Reklam bu cagda her seydir tatlim. Gececeksin.
O şimdiki yüzü asıl olan geçmişi

Geri