Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Al işte tam konusunu açarken denk geldi biri ..
Sen öyle san Hakan kakız Kerimcan zengin tanınmış iş adamlarıyla fuhuş değilde cüzi rakamlar karşılığında birlikte oluyor belki şimdi çok popüler oldu bazıları bu yoldan parayı buldu doğuştan bu hissiyatı taşımak farklı bunların yaptığı farklıFuhuş sektörünün carkini yalnizca kadinlarin dondurmuyor olusu fuhus tarihi kadar eski.
Yalniz ornek verdigin kisiler, cinsel iliskilerinin degil cinsel yönelimlerinin sosyal medyada yarattigi imajdan ekmek yiyorlar. Ve ucuk rakamlar genellikle.
Herhangi toplumun sahip oldugu deger ve normlarina uyusmayan unsunlar, sosyal medyadaki farklilik merakindan dolayi ilgi odagi haline gelebiliyor.
Ayırt edemiyorsun zamanla öğrenirsinBen hiç rastlamıyorum mesela. Tehlikeli sularda mı yüzüyorsun acaba Yabani?
Sen öyle san Hakan kakız Kerimcan zengin tanınmış iş adamlarıyla fuhuş değilde cüzi rakamlar karşılığında birlikte oluyor belki şimdi çok popüler oldu bazıları bu yoldan parayı buldu doğuştan bu hissiyatı taşımak farklı bunların yaptığı farklı
O şimdiki yüzü asıl olan geçmişiBen odada degildim.
ne blim o isimler kimle kac paraya sevisio?
Hakan kim bilmiyorum. Kerimcan dedigin sahis da fuhus degil bahsettigim imajla kazaniyor parasini.
Dj falanmis.
Reklam bu cagda her seydir tatlim. Gececeksin.