Ekonomi sürekli büyüyor?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Iyi iykular Turkiye.
Hatta iyi horlamalar.

nerede büyüyo nasıl büyüyo biz neden göremiyoz... pembe gözlük mü almak lazım acaba

Her halukarda kotu azizim issizlik bile eskinin cok uzerinde kaliyor. Buyuyen ekonomi yatirimci demek ama hem siyasi hemde olan teror olaylari yuzunden ulkemiz yatirim yapilabilirliligini kaybediyor

Issizligin kadar isci arayanlarin da en cok oldugu ulkelerin basinda geliyoruzdur eminim.

Issizligin kadar isci arayanlarin da en cok oldugu ulkelerin basinda geliyoruzdur eminim.

Issizlik ve is arayanlar ayni agacin dallaridir. Issizlik ne kadar coksa is arayanlarda o kadar coktur.

Suriyelilerin gelmesiyle daha da artti. Cunku yari fiyata is gucu sagliyorlar

Daha iyi büyümesi için anne sütü verin protein bakımından daha zengin

Şükretmesini bilmiyoruz, kazandığın parayı daha çok kazanacağım ümidiyle iddiaya yatırırsan, sigara alkol tüketirsen işin zor

Ekonominin buyumesi veya kuculmesini vatandasin alim gucune gore degerlendirmek gerekir.

Bugün thy nin reklam yüzü Morgan Freeman olmuş -)

Ekonomide ki açık sürekli büyüyor ekonomi değil .. Taksitlere sınırlandırmaları boş yere getirmediler ama anlayacak kapasite yok millet olarak ..

Bu konu hakkında çok fazla cümle kurulabilir ama sonrasında akbabaların hışmına uğramak var kusura bakmayın bu ülkede nakit dönmüyor , nakit dönüşü olmayan bir ülkenin ekonomisi nasıl büyür?

Türk ekonomisi son yıllarda
büyüme hızında tamam biraz yavaşlama görülüyor
ancak bizim üretime dayalı oturmuş
bir ekonomimiz var,
Beyaz eşya otomotiv, inşaat sektörü, tekstil sağlam temeller üzerine oturmuş,
Son istatistik verilerine göre ihracatımız
gayet güzel,
Sayın arkadaşlar
Sizde çok iyi biliyorsunuz ama görmezden
geliyorsunuz,
Bizi bize bırakmıyorlar
dolar manipüle edilmekte,
Referanduma giderken, not kuruluşlarının
yaptıklarını görüyorsunuz,
Bunların hepsi tezgah

Biz bu oyunları bozacağız,
İçimizdeki ve dışarıdaki İrlandalılar
kaybedecek
Avrupa'da kriz olur, oranın halkı birlik
beraberlikle atlatmaya çalışır,
Bizimkiler RTE gitsinde
ben herşeye razıyım diyen
Doların artmasına,
Ekonominin batmasına sevinen
alçaklar var,
Böyle hainleri görünce
bunada şükür diyorum.

Ben ekonominin büyüdüğüne şahidim yalnız şu zamanda reçelin üstüne yenen zeytin tadı vermeye başladı.Zeytin iyidir her sabah 9 tane yenmesini öneriyorum.

Doların artışını haber yapanlar, düşüşünü görmezden gelebiliyor, nerede ne kötü haber varsa anca onları baz alırlar neyse sonuç ortada

Bu sıralar pek büyümüyor. Eskidendi o hızlı büyüme dönemleri şuan ekonomi o kadar da iyi değil.

Hayatta adaletsizlik yoktur. Herkes her zaman layık olduğunu yaşar. Ürettiğin değer o kadarsa aldığın ücrette o kadar olur.

Ekonomiye dokunmayın büyüyor! Shsh

Geri