Ekmeleddin İhsanoğlu'nun başarılı olabileceğini düşünüyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
dalga geçmek vs değil niyetim ama başka aday mı var recepten başka?

bi kesim solcular sandiga giderse
carsi karisir derim ben cekismeli gecer

ancak yoklamalar dogru cikar %70-75 gibi katilim olursa

orta kulvardan 3 boy kadar farkla tayyip alir bu yarisi

tayyip en güçlü aday olarak gözüküyor ve muhtemelende kazanır.

-Recep Tayyip Erdoģan = İnsanların dini duygularını sömüren,çalan,yalan söyleyen,Türkiye'yi kendi kişisel sahası gibi kullanan,sol eliyle çalıp sağ eliyle müslümanlıktan dem vuran biri.
-Ekmeleddin ihsanoģlu=Fazla bilgili,fazla sessiz,Atatürkçü Müslüman diye ortada bir yerde bırakılan biri.
-Selahattin Demirtaş=Cibiliyetsiz,tiğniyetsiz,hain.

Kim kazanır ?
Bu ülkede suçlular,hırsızlar,hainler kazanıyor.
Allah sonumuzu hayra çıkarsın.

Devletin parası ile miting yapar, devletin arabasına biner, devletin her türlü imkanından faydalanır, çevresinde bir sürü koruması ile Recep alır. Diğerlerinin böyle imkanları olmadığından tanıtımda zayıf kalırlar olacağı varsa da olduramazlar.

Bu seçimin bir meşruluğu yok benim için. Oy kullanmayacağım.

Ayrıca Recep Erdoğan yine kazanacaktır.

%50 oy almış birisi tabii o %50 aptal bi kalanlar akıllı
hak eden hak ettiğini alacak ingilterenin yetiştirdiği ekmelettin de yine döner ingiltereye evine babalarının yanına.

ekmel bey bugünkü yorumlarıyla beni tatmin etti. ikinci turda oyum ekmel bey'e. selo başgan ilk tur foreva.

Ekmeleddin bir kısmın adayıydı, beklentileri boşa çıkardı daha en baştan. güçlü bir aday da değil ne yazık ki.
selocan baz istasyonu adayı zaten, tayyip ekmeleddini menemenin yanında yer.

her yer erdoğan , bebişim göz pınarım nurum

bu arada ekmel kim ben tanımıyorum diyenler cnnturk programını baştan bir izlesinler. işte gerçek islam bu adamın anlattığı arkadaşlar.

Ekmeleddin bey Türkiye de tanınmayan , saklı bir isim. İnsanlar çatı adayı olduğunu öğrendiğinde kim bu dediler ilk başta. Haklıydılarda çünkü kimse tanımıyor ama hızlı girişleri var bakalım ne olacak.Tek hatası CHP zihniyetiyle hareket ediyor olması. Bir partiye bağdaştırmaması lazım kendini , bireysel bir cumhurbaşkanı profili çizdirmesi gerekiyor.

Demirtaş dağdaki teröristlerin şehirdeki lideri. Ona doğu kesiminde PKK yı destekleyenlerden başka oy verecek insan olduğunu düşünmüyorum.

Recep Tayyip Erdoğan ise en güçlü ve kazanması en muhtemel adaydır. Büyük bir süpriz yada mucize olmaz ise ki olacağını sanmıyorum yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.

Benim için ilk turda bitmesi önemli, İnşallah biter :)

Bide terör yanlıları almasın

Her katıldığı seçimde İktidar olduğu gibi tekrar Recep Tayyip Erdoğan Alacak İnşAllah :cici:

Geri