Ekmeleddin İhsanoğlu'nun başarılı olabileceğini düşünüyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik ortak aday olarak tanıttıkları Ekmeleddin İhsanoğlu'nun başarılı olabileceğini düşünüyor musunuz?

dusunemedi_524737.jpg

Hayır ama ülkemiz insanlarının çoğu bu CHP-MHP ittifakı dolayısıyla kişiye bakmadan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçecek bence. Kendisi bile "Benden politikacı olmaz." demiştir.

pek ihtimal vermiyorum
niye boyle bi secenek onu da anlamadim

ancak reha muhtar kose yazisinda
nadirde olsa dogru bi mantik yurutmus
tum bu olanlar 2015 secimine hazirlik icin
genel secimde mhp-chp-saadet ve hdpnin bi koalisyon olusturabilecegini dusunmus
mantikli mi
degil mi tartisilir
zaten olursada hdpyi almazlar

yani eklemeddinle secmeni yoklayacak olmadi
2015te golu atacak

başarı derken seçileceğine inanan var mı ki , hadi diyelim seçildi, amerikancı gerici saçma sapan bir tip, cemaatin nezdinde başarılı olacağına inanıyorum , ama ülkemizi bir adım ileri götürmez.

Chp'li bir dostumla bu konuda sohbet ederken bir sözü aklıma geldi.
Dedi ki ; Yav Emre biz daha bunun ismini söyleyemiyoruz ben buna şimdi nasıl oy vereyim :D

Kazanırmı kazanmazmı bilemem ama SOY olarak şuanki adaylardan 2 gömlek üstün olduğunu biliyorum isminin telafuzu az biraz zor doğru alışık değiliz bu tür isimlere, ama dikkatimi bişey çekti Erdoğan bugüne kadar kendisi hakkında pek bi yorum yapmıyor normalde diğer siyasetçileri yerden yere vuruyor dalga geçiyor ama Ekmeleddin İHSANOĞLU için bu tür bir durum söz konusu değil .Bakalım zaman neyi gösterecek .

Bu arada merak eden varsa Ekmeleddin En mükemmel din anlamına geliyor .

evet çok güzel hizmet eder çok başarılı olur ona bu görevi biçenlere karşı : )

beyefendi TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANLIĞINA aday gösterilmişte acaba TÜRKİYE'de İstanbul Ankara ve Yozgat dışında hangi ile gitmiş:) hı hı olur olur ekmel bey başarılı olur:D

karsisinda ki beyefendi de dunyayi geziyor
ancak gittigi yeri birbirine katiyor

Malum Bilindigi Gibi Cati Adaylari Aciklandi Artik. Peki kim Bunlar?
-Recep Tayyip Erdoģan
-Ekmeleddin ihsanoģlu
-Selahattin Demirtaş

Peki Sizce Halk Kimi Secer ve Size Gòre Kim Neden Olmalidir..?:cici:

Tabiki de halk Recep Tayyip Erdoğan'ı sececek. Nedeni asikar sizler de biliyorsunuz.p

Recep Tayyip Erdoğan olur bence, ondan güçlü bir aday gelene kadar o alır her seçimi.

Tayyip alir diye dusunuyorum.

Geri