Ekmeksiz kahvaltının tadı çıkar mı?

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Gömün glutenleri, karbonhidratlari
Gömün gen manipulasyonuna ugramiş beyaz bugdayin un cocugunu..

"Ata tohumuna sahip cik."
Konudan disconnected olup, sosyal mesaj vermek cok hosuma gider.

Unsuz kabartma tozu ile keto ekmek yapıyorum. O da anca canım çok ekmek ihtiyacı isterse ve Ramazan’da..

Ekmeği unuttum diyebilirimm

Hayatımdan beyaz ekmeği çıkartalı 3 yıl oldu. Ama gevrek yiyorum :D hahah yani tamam canım gevrek o. Bazen eşim kendisi için beyaz ekmek alıyor, bazen tadına bakıyorum ama alışmışım diğerine. Aslında bol yumurtalı bir kahvaltıda çok ekmek ihtiyacı duymuyorsunuz. Bir dönem beslenme uzmanına giderken bunu tecrübe etmiştim, bizimkisi tamamen oburluk jfjf arada bir gevrek kaçamağı, ramazanda pide :d bunun dışında renkli ekmekten devam:d bir ara bulabilirsem mor ekmek alıyordum ama artık bulamıyorum, o da güzel.

ekmeksiz kahvaltının da yemeklerin de tadı daha güzel. ekmeği azalttığımdan beri yediklerimden daha çok keyif almaya başladım.

Çavdar tam buğday falan yiyorum ondan bişey olmaz ekmeksiz kahvaltı mı olur

Karabuğday patlağı tüket..Zevkinden az ödün veri ve ne olcakkk

Ben ekmeksiz doymam. Ayrıca çoğu kişinin saydığı menünün yanında yeşil zeytin ve çökelek salatası olacak abi.:D

Bakery işletmelerden karabuğday, cevizli tam buğday, zeytinli tam buğday, karakılçık gibi ekmekleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler fırınlarda veya hiçbir markette bulunmaz. Bazı marketlerde bu isimlerle satılan ekmeklerde ata tohumluk unlar kullanılmaz. Tabelasında artisan veya bakery yazan işletmeler olmasına dikkat edilmeli. Ekşi mayalı ekmekleri onlar yaparlar. Bu ekmeklerin fiyatları cinsine göre 180-275 arası değişir. En pahalısı ekşi mayalık çiğ karabuğday unundan ekmektir. Glütensiz olur. Fakat bir günde bitirilmesine imkan yok. Sabahları iki dilim yeterli oluyor. Gerisini buzlukta saklayabilirsiniz. Havası mümkün mertebe çekilmiş olarak poşetleyip buzluğa atılırsa yerinde olur. Fırın ekmekleri zehirdir. Abartısız zehirdir. İnsanı yavaşlatır, yavaş yavaş çürütür. Herhangi bir hastalığın sebebi olabilir. Organik ekmeğe ve onun tüketim usullerine alışan insanlar biz ekmek yemiyormuşuz diyorlar. Bu ekmeklerin ne tür işletmelerde satıldığına dair fikir olsun diye birkaç instagram adresi paylaşıyorum:

@mayadantatlar
@ekmek_zamani
@mahalleminekmegi
@iraartisanbakery
@artmoribakery
@my_bread_house_istanbul

Önce ekmekle kahvaltı yapıyoruz sonrasında kocamın canı gevrek çekiyor gidip alıyor onunla devam ediyoruz..

alışırsan minicik ekmekle çıkar sayılmaz bilee

Geri