Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çatallıyorum. Ekmeksiz daha iyi bu arada… fjkfjjfben ekmeksiz kahvaltı yapabiliyorum diyenin önüne kahvaltıda sadece menemen koyacaksın. hadi şimdi ye de göreyim bakalım.
Çatallıyorum. Ekmeksiz daha iyi bu arada… fjkfjjf
Bir kase yetiyor valla artık. Hatta bitiremiyorum bile bazen. Çok ayılıp bayıldığım bir şey değil olunca yiyorum azcık öyle. Ekmek de aramıyorum yani. Fjjfjfaynen o menemen ile doyman için tavayla değil tencereyle yapman lazım. birbirimizi kandırmayalım.
Bir kase yetiyor valla artık. Hatta bitiremiyorum bile bazen. Çok ayılıp bayıldığım bir şey değil olunca yiyorum azcık öyle. Ekmek de aramıyorum yani. Fjjfjf
Katılıyorum cinsiyet açısından farklılık söz konusu. Babam da öyledir.senin pinpon toku kadar miden varsa onu ben bilemem. ben erkeğim hiçbir adamın bir tava menemen ile ekmek olmadan karnı doymaz. bırak adamı, benim kedim bile doymaz onunla.
45 kilo birinden iddialı sözler….senin pinpon toku kadar miden varsa onu ben bilemem. ben erkeğim diyen hiçbir adamın bir tava menemen ile ekmek olmadan karnı doymaz. bırak adamı, benim kedim bile doymaz onunla.