Ekmeksiz kahvaltının tadı çıkar mı?

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
hafta içi çok nadir kendime ofiste kahvaltı hazırlayabiliyorum ama hafta sonları güzel bir kahvaltı benim için olmazsa olmaz. yumurtasız, domatessiz, salatalıksız, yeşilliksiz, peynirsiz (ama eski kaşar olacak) kahvaltı olmaz, olamaz....... ekmeksiz hiç olmaz ama beyaz ekmeği bıraktım, çavdar ya da tam buğday tercih ediyorum. tşk.....

Yani alışınca zor ama mideyi az yemeye alıştırınca zaten ekmek tıkamaya başlıyor seni.
beyaz ekmek zehir zaten. Kaçın…

Tam bugday ekmeği ile hergün kahvaltı yaparım çünkü hafif ve sindirimi kolay

ben ekmeksiz kahvaltı yapabiliyorum diyenin önüne kahvaltıda sadece menemen koyacaksın. hadi şimdi ye de göreyim bakalım.

Ben ekmek yemezsem doymuyorum…. Taze, çıtır çıtır…..

aynen o menemen ile doyman için tavayla değil tencereyle yapman lazım. birbirimizi kandırmayalım.
Bir kase yetiyor valla artık. Hatta bitiremiyorum bile bazen. Çok ayılıp bayıldığım bir şey değil olunca yiyorum azcık öyle. Ekmek de aramıyorum yani. Fjjfjf

Bir kase yetiyor valla artık. Hatta bitiremiyorum bile bazen. Çok ayılıp bayıldığım bir şey değil olunca yiyorum azcık öyle. Ekmek de aramıyorum yani. Fjjfjf

senin pinpon toku kadar miden varsa onu ben bilemem. ben erkeğim diyen hiçbir adamın bir tava menemen ile ekmek olmadan karnı doymaz. bırak adamı, benim kedim bile doymaz onunla.

senin pinpon toku kadar miden varsa onu ben bilemem. ben erkeğim hiçbir adamın bir tava menemen ile ekmek olmadan karnı doymaz. bırak adamı, benim kedim bile doymaz onunla.
Katılıyorum cinsiyet açısından farklılık söz konusu. Babam da öyledir.

Beyaz ekmek tüketiyorum tabikide tirnak pidesi olmazsa mesela kahvaltı yapamam

Ekmekle yenen kahvaltının güzelliği başka...
Öyle süslü tabaklar falan gerekmez. Bir dilim ekmek olur, biraz peynir, zeytin ve menemen de varsa daha ne ister ki insan...

1 ayı geçti ekmek yemiyorum. Zaten çok ekmekçi biri değildim galiba.

Lüzumsuz ya.
Zaten içkiyi de bırakacağım. Az sabır.

Geri