Heisenberg
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Korona size yaradi desenize .pGeçen gün İtalyan usulu pizza yaptı italyada bile öylesin yemedim sonra Bask kek yaptı ilk kez yedim şuan olsa 4 dilim yerim makarna yaptı ama makarnayı kendi açtı değişik güzel bir lezzeti vardı bide klasik antrikot yaptı et yediğimi hissettim
Benim yediğim en lüks yemek yoğurtlu makarnaGeçen gün İtalyan usulu pizza yaptı italyada bile öylesin yemedim sonra Bask kek yaptı ilk kez yedim şuan olsa 4 dilim yerim makarna yaptı ama makarnayı kendi açtı değişik güzel bir lezzeti vardı bide klasik antrikot yaptı et yediğimi hissettim
25 günde 8 kilo almışım nassıl yaradığını sen düşün artıkKorona size yaradi desenize .p
Biz de evdeki makarnaya talim olalim :d
3 mahalleye yetecek makarna yapip, besamel sosunu ayarlayamadim![]()
Ya pesto sosu bana cok yagli geliyor, pizzada da yapiyorlar hic sevemedim25 günde 8 kilo almışım nassıl yaradığını sen düşün artık
Beşamel sosu boşver pesto soslu yap
Bende fazlasıyla yemek seçiyorum ya annem evde kriz geçiriyorBenim yediğim en lüks yemek yoğurtlu makarnaafiyet olsun sana kardeşim.
Ben çok yemek seçen biriyim ya, berbat beslenme var benim. Pilav ile oturup bir ekmek yerim![]()
Sen hiç öğrenci evinde yaşamadın galibaMakarnayı seven insanda ne bileyim yani..
Sen hiç öğrenci evinde yaşamadın galiba
Yaşadım da makarnayı bir türlü sevemedim ya küçükken annem yapınca ağlamam gelirdi.
Makarna candır ya olsa da yesek![]()
Aramız pek yok kendileriyle.
@Sade'cim dün yapma fırsatı buldum bu tarifi. Sonuç mükemmel oldu. Dışı kıtır, içi yumuşacık ekmeklerim oldu. 10 dakika yoğurma süresi dışında hiç uğraştırmadı beni. Fotoğrafını çekemedim, yapar yapmaz bitti çünkü.: )