Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Twitter a bi girdim anam kiyamet.. Zara vatan hainiymis, dis guclermis, ekmek kirintisina muhtac kalsinmis, muslumanlar bunu kabul edemezmis. Neden sundan dolayi;
Ekli dosyayı görüntüle 61144
kahrolsun inditex grubu. Boykot ediyoruz.. ( indirimi 23 haziranda basliyormus. Ona gore alin.)
HOMOFOBİK MİSİNİZ...............ılık modasının öncülerinden olan zara totomuza giyebileceğimiz adam akıllı pantolon üretmeyi bırakarak zaten üstümüze basıp geçmişti, ekmeğe basması o kadar incitmedi beni. dar değil daracık kotlar, düşük değil düpdüşük beller, kısa değil kıpkısa paçalar. pantolonu giyince -ki o da içine girmeyi başarabilirsen- paçaları sıvayıp dükkana paspas çeken esnaf gibi oluyorsun. allah belanızı versin sizin ya, kim tasarlıyor bunları fatih ürek mi?
hayır sadece homo değiliz...HOMOFOBİK MİSİNİZ...............
BİLEMEDİM.... ILIK MILIK........hayır sadece homo değiliz...
djfkg nasıl daha kibarlaştırırım bilemedim. kadın gibi giyinmek istemediğimiz için de homofobik olmayalım ya...BİLEMEDİM.... ILIK MILIK........
ay o bizim milli küfürümüz, istesem de vazgeçemem.dlsfk iyiyiz, duysa da duymamazlıktan gelmiştir.dkjfhStock patronunla aran nasıl bu kelimeden vazgeçmelisin.
ERİL DİLİNİZ BATSIN.ılık modasının öncülerinden olan zara totomuza giyebileceğimiz adam akıllı pantolon üretmeyi bırakarak zaten üstümüze basıp geçmişti, ekmeğe basması o kadar incitmedi beni. dar değil daracık kotlar, düşük değil düpdüşük beller, kısa değil kıpkısa paçalar. pantolonu giyince -ki o da içine girmeyi başarabilirsen- paçaları sıvayıp dükkana paspas çeken esnaf gibi oluyorsun. allah belanızı versin sizin ya, kim tasarlıyor bunları fatih ürek mi?