Ekmeği ayaklar altına aldılar! Ünlü giyim markası ZARA'nın reklamına sosyal medyada tepki yağıyor

• Kullanıcı CRown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
  • -
    Etiketler Etiketler
    zara
Konu sahibi son olarak 1293 gün önce görüldü
Ekmek ilgimi çekti, yarın şu ekmekten alayım kahvaltıda ne güzel olur kaymak ve bal ile...
Zara saçmalamış.

Ayakkabının içindeki ne. Vibratör mü

cidden o ney ?
ekmek ne alaka saçmalamışlar , gidin tuvalette filanda yiyin o zaman

o beyaz şeyler kuşkonmaz arkadaşlar korkmayın…-belki de değildir-
yani diyor ki kuşkonmazla beslenen kadınların narin ayakları ve ince bacakları bizim sandaletlerimize girerken ekmek yiyenler anca seyredebilir. ekşiciler buğday krizlerine kadar gelmiş, hadi bakalım.

insanin nasibini azaltan şeylerden biride ekmek kirintilarina basmak

butür şeyler yahudi oyunlari müslümanlarin damarina basmak

sacma sapan salak seyler. marketing kotu olurdu da, bu kadar kotusune sahit olmak, eh ne diyeyim

Konu başlığında ciddi bir dezenformasyon var. Bir şeyin üstüne basmak tam olarak bu değil.

Twitter a bi girdim anam kiyamet.. Zara vatan hainiymis, dis guclermis, ekmek kirintisina muhtac kalsinmis, muslumanlar bunu kabul edemezmis. Neden sundan dolayi;
Ekli dosyayı görüntüle 61144

kahrolsun inditex grubu. Boykot ediyoruz.. ( indirimi 23 haziranda basliyormus. Ona gore alin.)

bende bizim zara sandim cok kizdiydim mehersem ispanyada modaci zaraymis

ılık modasının öncülerinden olan zara totomuza giyebileceğimiz adam akıllı pantolon üretmeyi bırakarak zaten üstümüze basıp geçmişti, ekmeğe basması o kadar incitmedi beni. dar değil daracık kotlar, düşük değil düpdüşük beller, kısa değil kıpkısa paçalar. pantolonu giyince -ki o da içine girmeyi başarabilirsen- paçaları sıvayıp dükkana paspas çeken esnaf gibi oluyorsun. allah belanızı versin sizin ya, kim tasarlıyor bunları fatih ürek mi?

ılık modasının öncülerinden olan zara totomuza giyebileceğimiz adam akıllı pantolon üretmeyi bırakarak zaten üstümüze basıp geçmişti, ekmeğe basması o kadar incitmedi beni. dar değil daracık kotlar, düşük değil düpdüşük beller, kısa değil kıpkısa paçalar. pantolonu giyince -ki o da içine girmeyi başarabilirsen- paçaları sıvayıp dükkana paspas çeken esnaf gibi oluyorsun. allah belanızı versin sizin ya, kim tasarlıyor bunları fatih ürek mi?
HOMOFOBİK MİSİNİZ...............

ERİL DİLİNİZ BATSIN.

BİZ ZARA'DAN GİYİNEN ERKEKLER VARIZ VE BURADAYIZ.

Geri