Eintracht Frankfurt - Galatasaray (5-1)

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
dünyanın hiçbir yerinde, bu seviyede bu kadar rezil oynayan oyuncu topluluğu olduğunu sanmıyorum. 5 golün tamamı bireysel hata. geçen sezon almanya'da 3. olan takıma rizespor muamelesi yapmaya kalkıyorlar. skora hiç üzülmedim. keşke daha fazla olsaydı dediğim tek maç olabilir hatta. 23. dakikada boş durumda atmış olsa kazanmıştık. izahı yok bunun, kimseye bir şey anlatamazsın.

Ahuahahahfhhakaöösmdmf mavrupa matihi len.

her sene Avrupa’da şu rezil yüzünüzü görmekten biz usandık siz usanmadınız ya :d

Son oynanan lig maçında zaten kötü oyun sergilenmişti ve hepimiz biliyoruz ki ne Galatasaray ne de Fenerbahçe, bu sezon Şampiyonlar Ligi için hazır değil ve o sebeple sonuç da hiç şaşırtıcı değil.

Avrupa Ligi'ne konsantre olmak gerekiyor.

İlkay’ın maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

“Öncelikle çok üzgünüz. İlk yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum. İlk golü bulmak bizi daha çok motive etti. İkinci golü bulmak için pozisyonlarımız da vardı. Bulamadık maalesef. Belki bulsaydık bizim için çok farklı olacaktı. Frankfurt ilk golü bulduktan sonra bizim takımda moral bozukluğu hissettim. Onun ardından hızlı iki gol daha yedik. Basit gollerdi. Şampiyonlar Ligi’nde bu basit hataları yapmamak gerekiyor. Rakip takımların oynadığı seviye belirli bir seviye. Affetmiyorlar hangi takım olursa olsun. Bizim için üzücü bir akşam. Bunun değerlendirmesini yapmamız gerekiyor. Çok öğrenecek şey var bu maçtan. Bir dahaki maçlarda daha iyi olmamız gerekiyor. Farklı bir skorla, daha da mutlu, gurur verici bir gece olabilirdi benim için. Ben yine de çok gururluyum bu formayı taşımaktan. Taraftarımıza hem teşekkür etmek hem de onlardan özür dilemek istiyorum. Çalışacağız, çalışmaya devam edeceğiz, daha iyi de olacağız. Ben bu takıma inanıyorum, bu kulübe inanıyorum. Onun için de bu sezon illa gelmek istedim. Umuyorum önümüzdeki maçlar daha iyi olacak. Yarından itibaren full focusumuz pazartesi oynayacağımız maça. Ondan sonra da inşallah daha iyi performans sergileyerek Şampiyonlar Ligi sezonunda da puanlarımızı alacağız.”

Kaynak

Son düzenleme:
Mourinho gibi teknik bir isimle rekabete girmeye çalıştı ancak sonuç ortada...

ofis çok sessiz

laughing-laugh.gif

Avrupa ligi yok artık direkt eleniyorsun, dur kötü başladık ama çok iyi bitireceğiz
Dilerim öyle olur. :(

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN ELENEN UEFA'YA GİDER Mİ?​

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yapılan bazı değişiklikler nedeniyle 2025-2026 sezonunda elenen takımlar UEFA’ya gidemeyecek. Galatasaray ilk 24 içerisinde yer almadığı takdirde UEFA Avrupa Ligi’ne gidemeyeceğinden Avrupa’dan elenecek.

Şampiyonlar Ligi’nde lig aşamasında; ilk 8 sıradaki takımlar son 16 turuna 9. ile 24. sıralar arasındaki 16 takım eleme aşaması Play Off turuna yükselirken son 12 sıradaki takımlar Avrupa’dan elenirler.

Kaynak

Geri