Eintracht Frankfurt - Galatasaray (5-1)

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Bu Okan’ın futboldan anlamadığını daha öncede söylemiştim.sanki öndeymiş gibi ilkayı çıkartıp 7,5 Ahmet’i koyuyor oyuna futbol görüşünü S..

kurtarıcı Ahmed Kutucu......
bunu araplara satmıyo muyduk ya
adam benden iki kilo eksik
koşamıyo nefes nefes kalıyo geri dönüyo

İyiki Liverpool ve Dortmund takımlarına da sempati duyuyorum da onlarla kendimi biraz teselli ediyorum.

bokan yine iğrenç taktikleriyle damga vuruyor buraların hocası değil maalesef

gollerden sonra spiker hep isim söyleyip şu cümleyi kuruyo: isim'dan basit hata.

Okan Buruk 4'ü görünce İlkay Sane bir sonraki maça kadar yorulmasın diye çıkardı galiba
eğer böyleyse durum vahim

eğer girenlere kurtarıcı gözüyle bakıyosa durum çok çok çok daha vahim

Taraftar psikoloji o, tuttuğu takım kazansın istiyor insan, çok net göremiyor bazı şeyleri.
Bende Adanaspor her maçı kazanacak diye izliyorum, umut ediyorum. Her sene bir alt lige düşüyor, seneye kapanacak takım..
Barış Alper ve Yunus gibi adamlar şampiyonlar Ligi'nde oynuyor, filmi yapılmalı, üniversite ders olarak okutulması gerekiyor.. kurtarıcı Ahmet kutucu girdi ahahah

Bu kadar sakarlık olmaz. Kendi kalene 2 gol atıyorsun, saçma sapan top kaybı ile gol yiyorsun.

Ama sadece sakarlıkla da açıklanmaz bu durum.

Taraftar psikoloji o, tuttuğu takım kazansın istiyor insan, çok net göremiyor bazı şeyleri.
Bende Adanaspor her maçı kazanacak diye izliyorum, umut ediyorum. Her sene bir alt lige düşüyor, seneye kapanacak takım..
Barış Alper ve Yunus gibi adamlar şampiyonlar Ligi'nde oynuyor, filmi yapılmalı, üniversite ders olarak okutulması gerekiyor.. kurtarıcı Ahmet kutucu girdi ahahah
Çok güzel tarif etmişsin hislerimizi, teşekkürler.

ilk yarı oynadığımız oyuna bak yediğimiz gollere bak
ikinci yarıya başlayamadık bile
yazık

Geri