Eintracht Frankfurt - Galatasaray (5-1)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Sakin oynarsak yeneceğimizi düşünüyorum.

Almanya’daki maçlar deplasman değil bize…

Maçta kaç gol yiyerek yenilirler?
Üstteki kırmızı bey beni banlarsa savunursun değil mi? Hdjdhdh
Rakip takımın maçlarını izlemediğim için ne durumdalar bilemiyorum ancak Galatasaray son maçında çok kötüydü ve bu şekilde oynarlarsa ağır bir yenilgi alırlar. Bu maçlarda favori takım diye bir şey yoktur, tek hatada en iyi takım elenir gider. Kalecileri de yeni ve Avrupa maçlarını bilmiyor, oldukça kritik bir sınav verecekler.

Kendisi Fenerbahçelileri çok sever, bakma arada takıldığına ve şayet Galatasaraylı olmasa kesin Fenerli olurdu.:)

Rakip takımın maçlarını izlemediğim için ne durumdalar bilemiyorum ancak Galatasaray son maçında çok kötüydü ve bu şekilde oynarlarsa ağır bir yenilgi alırlar. Bu maçlarda favori takım diye bir şey yoktur, tek hatada en iyi takım elenir gider. Kalecileri de yeni ve Avrupa maçlarını bilmiyor, oldukça kritik bir sınav verecekler.

Kendisi Fenerbahçelileri çok sever, bakma arada takıldığına ve şayet Galatasaraylı olmasa kesin Fenerli olurdu.:)
Chatgpt 2-0 Almanlar yenecek dedi kfjfjjf

Chatgpt 2-0 Almanlar yenecek dedi kfjfjjf
Dünkü maçta Juventus kesin kazanır diyorlardı ancak sonuç ortada ve rakibi kesinlikle hafife almamak gerekiyor.

Sıradaki Maçları: Dortmund x Bilbao / Villarreal x Juventus.

Galatasaray'ın bu sezon bahanesi kalmadı, her maçı kazanması gerekiyor. Kupayı almadan gelmeyin.:)

böyle bir mecburiyetimiz yok açıkçası. sırf 130 milyon euro harcadık diye kendimizi dev aynasında görmemiz gerekmiyor.
Olur mu öyle şey?
Madem lig şampiyonu olup da avantaj elde ediliyor, o zaman hakkını vermek gerekli ve her sezon bu şans elden kaçırıldığına göre şimdiye kadar nerede hata yapıldığının bilinmesi gerekirdi.

Olur mu öyle şey?
Madem lig şampiyonu olup da avantaj elde ediliyor, o zaman hakkını vermek gerekli ve her sezon bu şans elden kaçırıldığına göre şimdiye kadar nerede hata yapıldığının bilinmesi gerekirdi.

avantaj elde edildiği doğru ama büyük başarılar beklemenin anlamı yok. şu an rakibimiz olan 5 takımı yenme şansımız çok az. gerçekçi olmak lazım. kurayı çok iyi bulmama rağmen doğru olan bu. sırf geçmişten gelen başarılarımız var diye beklenti içindeyiz yoksa öyle söylendiği gibi bir sonraki tura çıkmak hiç kolay değil.

Bu maç, Icardi ve Uğurcan için önemli bir maç olacak.

ah benim Nur yüzlü merhamet sahibi kara ejderyaaaaaaaaaaaaaaaaam

Geri