angie
Elmas Üye
Tüm umudumuz Osimhen yoksa Galatasaray'ın işi çok zor olacak.
Maçta kaç gol yiyerek yenilirler?
Üstteki kırmızı bey beni banlarsa savunursun değil mi? Hdjdhdh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tüm umudumuz Osimhen yoksa Galatasaray'ın işi çok zor olacak.
Rakip takımın maçlarını izlemediğim için ne durumdalar bilemiyorum ancak Galatasaray son maçında çok kötüydü ve bu şekilde oynarlarsa ağır bir yenilgi alırlar. Bu maçlarda favori takım diye bir şey yoktur, tek hatada en iyi takım elenir gider. Kalecileri de yeni ve Avrupa maçlarını bilmiyor, oldukça kritik bir sınav verecekler.Maçta kaç gol yiyerek yenilirler?
Üstteki kırmızı bey beni banlarsa savunursun değil mi? Hdjdhdh
Chatgpt 2-0 Almanlar yenecek dedi kfjfjjfRakip takımın maçlarını izlemediğim için ne durumdalar bilemiyorum ancak Galatasaray son maçında çok kötüydü ve bu şekilde oynarlarsa ağır bir yenilgi alırlar. Bu maçlarda favori takım diye bir şey yoktur, tek hatada en iyi takım elenir gider. Kalecileri de yeni ve Avrupa maçlarını bilmiyor, oldukça kritik bir sınav verecekler.
Kendisi Fenerbahçelileri çok sever, bakma arada takıldığına ve şayet Galatasaraylı olmasa kesin Fenerli olurdu.![]()
Dünkü maçta Juventus kesin kazanır diyorlardı ancak sonuç ortada ve rakibi kesinlikle hafife almamak gerekiyor.Chatgpt 2-0 Almanlar yenecek dedi kfjfjjf
avukat dövdürme bu saatten sonra bize1 puan versinler maça çıkmam.
Zor maç başkan ya. Osi sakatlık dönüşü, Sane daha form tutmadı falan sıkıntıdayızavukat dövdürme bu saatten sonra bize
Galatasaray'ın bu sezon bahanesi kalmadı, her maçı kazanması gerekiyor. Kupayı almadan gelmeyin.![]()
Olur mu öyle şey?böyle bir mecburiyetimiz yok açıkçası. sırf 130 milyon euro harcadık diye kendimizi dev aynasında görmemiz gerekmiyor.
Olur mu öyle şey?
Madem lig şampiyonu olup da avantaj elde ediliyor, o zaman hakkını vermek gerekli ve her sezon bu şans elden kaçırıldığına göre şimdiye kadar nerede hata yapıldığının bilinmesi gerekirdi.