Eğitim için yurtdışına giden kızlar.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Onlar Rus,ukranyalı ismail karıştırma oraları
Eskortlara selam çatışmaya devam
İnsanlar her zaman uzaktakini merak eder. İsviçreli erkekler Türk kızlarını merak etmesetdiler, onlarla evlenirlermiydi? Uzaklar insana daima gizemli ve çekici gelir. Günümüz şartları da mesafeleri kısaltıyor ve insanlar birbirleri ile daha kolay karşılaşabiliyor.

Türkiye’den yurt dışına üniversite okumak için nasıl gidildiğini söyleyeyim normal şartlarda bunun yolu yöntemi böyle.
İlk olarak IB okullarından en çok giden olur. O gençler de ilk okuldan itibaren IB çatışındaki okullarda yetişiyor ve bu okullar Türkiye’de çok yüksek mevlaları olan kolejler. Yurt dışı okulları bu çocukları IB çıkışlıysa diret alıyor çünkü ailelerinin ekonomik kaygısı yok. Yani zaten bu çocuklar ekonomik olarak çok güçlü ve koca bulma derdi yok.

Diğeri ise üstün yetenekli olan gençler işte müzik bursu sanat ya da bilim bursu alıp gidenler be bu gençler akıl ve yetenek olarak üstün oldukları için çalışmaktan aşık olmaya da zamanları yok.

Yani çok çok nadir istisna durumlar dışında üniversiteyi yurt dışında okuyup koca bulayım diye aklından geçiriyordur buna ihtiyacı yok böyle gençlerin. O evliliği yapanlar okul bünyesinde değil de farklı illegal yöntemlerde ipi koparıp çıkmıştır.

Önüme sürekli sokak ropörtajları çıkıyor dedim açayım bakayım.
Biraz izledim neredeyse 10 gençten 9 u (erkek) para biriktirip yurt dışına gidicem diyor ordan bi amca geliyor trde neden yaşamıyorsun diyor, genç parasızlıktan şikayet ediyor, orda amca diyor ki Telefonunu çıkar diyor gence o da çıkarıyor 4 5 binlik telefon amca kopuyor ve diyor ki cebinde kaç binlik tel var hala param yok diyorsun aç gözlü diyor Sjssjsj
Ayh daral geldi

Bence yurt dışına gitsin gidebilen.
Bir iş adamının sohbetini dinlemiştim. Yurt dışında hiç bir yerli iş adamı ile iş yapamadıklarını ve sadece orada yaşayan Türkler ile iş yapabildiklerini anlatmıştı. Bu nedenle de ailesinin tüm erkekleri yurt dışında farklı ülkelerde şirket kurmuş ve kendi ürünlerini ithal ediyormuş. Hangi sektörde iş yaptıklarını bilmiyorum.

Yurt dışında ne kadar çok temsilimiz varsa, bizim ekonomimiz için de o kadar iyi.

Geri