Eğitim için yurtdışına giden kızlar.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Son bir kaç haftadır sıkça denk geliyorum.paket dağıtımı yaparken posta kutusuna filan bakıyorum,isim Türk ismi ama soyadı yabancı yani İsviçreli,sonra daha detaylı incelerken çoğu Türkiye’den buraya okumak için gelen şahıslar.buradaki refah düzeyini ve gelecek garantisini görmüş,idrak etmiş olacaklar ki kendini sağlama almışlar.İsviçreli erkekle evlenmişler.yani bu demek oluyor ki genç kız jenerasyonumuz artık umudunu,çareyi,huzuru Avrupalıda arıyor..umarım Tayvanlı,Vietnamlı kızlar gibi omurgasız olmazlar önüne gelenle evleniyorlar onlar.

Plesk ve Oggy bunu beğendi. skljsl
Yabani var mı İsviçreli tanıdıgın? skljsl

Son bir kaç haftadır sıkça denk geliyorum.paket dağıtımı yaparken posta kutusuna filan bakıyorum,isim Türk ismi ama soyadı yabancı yani İsviçreli,sonra daha detaylı incelerken çoğu Türkiye’den buraya okumak için gelen şahıslar.buradaki refah düzeyini ve gelecek garantisini görmüş,idrak etmiş olacaklar ki kendini sağlama almışlar.İsviçreli erkekle evlenmişler.yani bu demek oluyor ki genç kız jenerasyonumuz artık umudunu,çareyi,huzuru Avrupalıda arıyor..umarım Tayvanlı,Vietnamlı kızlar gibi omurgasız olmazlar önüne gelenle evleniyorlar onlar.
Vietnamli hatunlar cok tatli oluyorlar be.:D fidkfjejjr

Neresi tatlı çok nadir güzel çıkıyor

@Yabani sen de orada doğmadın ki. Senin o kızlardan tek farkın erkek olman.
Bir kaç foto at ta, isviçreli kızlar güzel se biz de geliriz.:)

Yavru ben direk işçi olarak gittim imkanım vardı imkan olmasaydı kimbilir neler denerdik
Anladım, kızlar pek güzel değilmiş.
Ama sen ve senin zamanınn insanları bir şeyler denemiş ve başarmış ve bunu hak ediyor. Günümüzün geçliği bir tek istemesini biliyor.

Anladım, kızlar pek güzel değilmiş.
Ama sen ve senin zamanınn insanları bir şeyler denemiş ve başarmış ve bunu hak ediyor. Günümüzün geçliği bir tek istemesini biliyor.
Beni babam getirdi o 1974 dönemlerinde oturum alma sıkıntısı yoktu kaçak göçekte çalışabiliyordun,Türkiye’de eskiden azda olsa insanlar idare edebiliyordu hayatı gelecek kaygısı yoktu.şimdiki nesil bu modern hayatta maddi imkanlar olmadan barınamaz.ondan her birşeyi tercih edebilirler yanlış dahi olsa.

Bir tercihleri yok @Yabani. Sadece istiyorlar. Gidip A101 den kendilerine bir Halley almayı bile beceremiyorlar. Çünkü günün ağır koşulları onların papci oyunundan kalkmalarına izin vermiyor.

umarım Tayvanlı,Vietnamlı kızlar gibi omurgasız olmazlar önüne gelenle evleniyorlar onlar.
Vietnamlılar özellikle, yurt dışında, dil kursu-yüksek lisans derken kendilerine paralı bir eş bulup sonra da bir yıl içinde para talep edip boşanmaya kalkıyorlar. Bu konuda başı ağrıyan birkaç kişi biliyorum. Önüne gelenle değil, çok parası olanla evleniyorlar.

Vietnamlılar özellikle, yurt dışında, dil kursu-yüksek lisans derken kendilerine paralı bir eş bulup sonra da bir yıl içinde para talep edip boşanmaya kalkıyorlar. Bu konuda başı ağrıyan birkaç kişi biliyorum. Önüne gelenle değil, çok parası olanla evleniyorlar.
Demek tayvanlı kadınlardan daha kurnazlarmış.bende Hollanda’da iken fabrikada çalışıyordum bir ara yaşlı bir moruk Hollandalı Tayvan’dan üç beş kadın getirmiş çalıştırıyor çoğunuda tanıdıklarına veriyor

Puhahaha.
Ajan Yabanoş.

Öyle dar görüşlü değilim neredeyse her gün görsel olarakta denk geliyorum sürko hanım
Bizde de bayanların ismi Tamara, Katya, Anya ve soy adları Yılmaz, Öztürk, Çiftçi. Şimdi bundan ne çıkarabiliyorsun?

Geri