Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kac tane dersi tam tamamladin olaydi ya soru:dd

okulda hiç atılmadım ama bi kere dersanede hocayı öyle çileden çıkarmıştım ki adam kovmamak için zor tutmuştu kendisini. :D atılsaydım dersanede dersten kovulan tek öğrenci olabilirdim ksjfsa

Üniverstede hoca dersten atsa takar ders geçirmez.

Lisede çok oldu da universitede olmadi şükür :D henuz daha hocalarimi cileden cikarmadim :D

geçen sene yurttan atsınlar die uğraşmıştım atmadılar yüzsüzler :)))

Üniversite de derslerde uyurdum ve atılırdım. O kadar çok oldu ki uyuyarak dersleri geçiyorsun diye laf ederlerdi :grifikir:

Oldu hem de Dershane de .. Öğretmen beni kovduktan sonra bir de peşimden kantine gelip beni dövmeye kalkışmıştı ( HAYATININ HATASI OLDU )

hiç olmadı, çünkü ben sonradan fırlamayım aksjgkasd

şu ana kadar 2 defa atıldım.s Biri çok güldüğüm ve gülmemi engelleyemediğim içindi diğeri arkadaşlarımı benim konuşturduğumu zannetmesiyle attı :sırıt:

Derste insanları huzursuz etmeyi severdim yalnız tek başına atılınca acayip canı sıkılıyo insanın.

Evet lisede tarih sınavında kopya çekerken yakalanıp atilmisligim var ne yalan söyliim ana tek diildim yanıma sonradan bi 5 kişi daha eklenmisti :D

Üniversite de birkaç kez oldu en güzel tarafı beraber atıldığın kişiyle gülüp gülüp duygu karmaşası yaşamak .p

Defalarca ..
Bir seferinde atildigim da beden eğitimi ogretmeniyle kimya öğretmeninin pc laboratuarinda has ne fisne yapisina rastlamistim .p sonra evlendiler ama :p

Bir süre sonra beni derste oyalamak için üst sınıfların çözemediği problemleri getirmeye başlamıştı hocalar
Bi kez sınıf atlayinca bir daha olmadığı için arkadaşlarımın ilerisinde bir hakimiyetim vardı derslere

Geri