Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ?

Himm özellikle lisede; 'Hadi git bi çay iç bi hava al sen.' Gibi gayet kibar bi şekilde atılmışlığım çoktur. ;S

Tek ayak üstünde durmuslugum bile yok
İnek diye tabir edilen gruptanim sanırım

Üniversitede çok atıldım veya geç geldiğimde içeri alınmadığım çok oldu

Yok olmadı. Sınıfın çalışkan grubundaydım ben hep

İlk okuldayken benim hocam biraz kıldı kalemimi evde unuttum diye sınıftan atmıştı .Sınıftan atacağına kalem var a'akıllı :q Başkada atılmadım.

Üniversitede sabah hocayı bekliyorduk baktık gelmedi bizde çay içmeye yukarı çıktık çayları içip aşağı indiğimizde hoca aşağıdaydı aradan 5 dk bile geçmemesine rağmen derse almamıştı gıcık kapmıştık o gün gerçi kayda değer bir ders değildi ama ( Grafik ) :D

I ıh beni kim cesaret edipte dersten atabilir ki :D Ama canım sıkıldığında Hocaya kantinden çay almaya gidebilir miyim diyordum oda Bende para veriyim bana da al diyordu :zuha:

Hemen hemen eğitim hayatımın her döneminde dersten atıldım. İlkokul, ortaokul ve lise de. Üniversitede de bir defasında derste uyuduğum için sınıftan atılmıştım. =))

Öğrenme ortamında kalabildiğim vakitler sınırlıydı genelde. Bağımlılık derecesinde eksik kalmaya alışmıştım.

yok hiç atılmadım ama hocaların zorla hadi bugün ders işlemiyoruz dışarı çıkın dediği olmuştur :D

1 kere oldu ama oda atılma sayılmazdı herhalde :dusun: Hocayla gerilmiştik ben dersi bırakıp gidemem sen git kantinde beni bekle dersten sonra konuşalım demişti..

1 Kere atilmistim atilma sebebimde,
Ben genelde kravat takmam ama cebimde tasirim o gunde hem takmamisim hemde unutmusum evde o yuzden siniftan atti gaddar hoca :asd:

atan olmadı ama kendim çok çıkmışlığım vardır

Evet özellikle fizik dersinde rekora imza atmışlığım dahi var

kaba tabirle inek tayfasındandık olmadı :p

Geri