Eğer güveniyorsan kıskanmamalısın

Konu sahibi son olarak 1664 gün önce görüldü
benim bozulduğum belli şeyler var, kıskanç bir insan değilim lakin. bozulduğum şeylerin de sevgilime ya da kendime güvenmememle zerre ilgisi yok. çizgiyi aşan her harekete bozulurum. eğer çizgilerimiz uyuşmuyorsa, o zaman eyv. eskiden uzlaşabiliriz filan diye düşünürdüm, şu yaşımda buna değmeyeceğiniz düşünüyorum. uğraştırmayalım birbirimizi.

Ne bilim sevdiğinize sizin gibi bakan birini görünce onun kafasını duvara sürtesiniz gelmiyor mu ya? Bu manyaklık bana özel bir genetik kodlama mı? skljlk
Yani birine olan sevginden oturu durupdururken biriniin kafasini surtmek istesen dogru olabilir. Genel kodlama degildir senin gibi dusunen yiginca kendinle savas halinde kadin var apla

Güven varsa kıskançlık olmaz çünkü her durumda ve ortamda onun seni kıracak ya da üzecek bir şey yapmayacağından eminsindir. Kıskanma ortamı yaratan birisi ile asla yan yana gelmem ve hayatımdaki insana da güven duyduğum için kıskanmam. O da bana karşı her koşulda güvenir yoksa başkalarının yarattığı her olayda, huzursuzluk yaşamamız kaçınılmaz olurdu.

Bu hayatta kime güvenilebilir ki? Herkes kusurlu, herkes ölümlü.

arkaşım kankim kardeşim gibi
geç bunları
kıskanırım arkadaş

Polyana yi daga kaldirmislar
Olsun hava aliriz demis

Kıskanmanin güvenle alakası olduğunu düşünmüyorum. Güvenmek çok ayrı bir şey

Zor şartlarda insan kendine bile güvenemiyor. O halde, başkalarından mükemmellik beklemek yersiz.

Kıskanmak ve şüphelenmeyi karıştırıyorsunuz çoğu zaman . İkisi çok başkadır .
Kıskanırsın , sakınırsın .( güven vardır )
Kıskanır , şüphelenirsin ( güven yoktur )

Güvenmiyorum fakat kıskanç olmamı bunla da bağdaştirmiyorum.
Baya dümdüz kıskanç bir insanım çünkü. Sevdiğimi paylasamiyorum da falan da filan da çamura yatmiycam hiç . Her anlamda kiskanabilirim. Ben de böyleyim yani ne yapayım? Ha bunla ilgili bı zararım hiç olmadı desem yalan olmaz. İçten içe kudursam da,karşı tarafin ruhu bile duymaz hatta jkljk. Bir duyguyu yok etmek yerine zararsız hale getirmek daha mantıklı geliyor bana; hiçbir duygunun gereksiz olduğunu düşünmüyorum,insanın duyguları ile barışması güzel bir sey .

Benim en yakın ark.ımla aramızda 3. bi kişi dahil olmak istemişti, kadın beni evine davet etti onu etmedi, nasıl gidersin diye ağzıma sçmıştı ahakdljfjfjfjf
arkadaşın bile dengesizini bulan bne.

Bir keresinde -Allah affetsin- domuz eti yemiştim o gün bu gündür kıskanamıyorum.

• Hımm
Tepkiler: W
Ben de kıskanan gillerdenim. Neden kıskanmazsınız anlatsanıza biraz? skljs

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri