aloneboy1903
Gümüş Üye
-
-
-
-
Icerik editlenmistir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaynağın nedir?@Kitai eski zamanlarda kitaplarda bu tür minyatürler varmış. Demek ki bilginler bu konuda hoşgörülü. Paylaştıklarım dışında da minyatürler var, Siyer-i Nebi'lerde de geçiyor sanırım. Ben tarihi bir gerçeği paylaştım sadece. Ortadaki tek olumsuzluk senin zihninde.
Dostum sen inanmadığın için neden inek ve buda ya hakaret ediyosun. buda etik değilKaynağın nedir?
Atatürkün Fotoğrafını avatar yapıyorsun, islami değerlere saldırıyorsun ve senin gibi zihniyeti bozuklar yüzünden insanları Atatürke düşman ediyorsun. İbsanlar sanıyor li tüm Atatürk severler senin gibi islam düşmanı.
Hem müslüman değilsin sana ne Hz. Muhammetten !
Git inek, buda, At falan hakkında araştırma yap. Üstelik bide yaptığını savunuyorsun
Yazık !
Duymadıysan öğreteyim.
Hz. Muhammedi resmetmek, paylaşmak, Kafirlerin işidir.
Kafirün de anlamını söyleyeyim.
İslami değerlere küfreden, saldıran anlamında.
Kaynağın nedir?
Atatürkün Fotoğrafını avatar yapıyorsun, islami değerlere saldırıyorsun ve senin gibi zihniyeti bozuklar yüzünden insanları Atatürke düşman ediyorsun. İbsanlar sanıyor li tüm Atatürk severler senin gibi islam düşmanı.
Hem müslüman değilsin sana ne Hz. Muhammetten !
Git inek, buda, At falan hakkında araştırma yap. Üstelik bide yaptığını savunuyorsun
Yazık !
Duymadıysan öğreteyim.
Hz. Muhammedi resmetmek, paylaşmak, Kafirlerin işidir.
Kafirün de anlamını söyleyeyim.
İslami değerlere küfreden, saldıran anlamında.
ben kimsenin inancına hakaret etmem, ve bunu kendime de beklerim. Ne demişim hakaret olarak?Dostum sen inanmadığın için neden inek ve buda ya hakaret ediyosun. buda etik değil
Adam sana efendi gibi mevzuyu açmış zaten neden delleniyorsun.
Adam da sana hakaret olarak bisi dememis. Zaten paylastigi seyi de o cizmemis. Paylasilmasa bile bu o seyin oldugu gercegini degistirmiyor ki. Buda ve inek koy demissin.ben kimsenin inancına hakaret etmem, ve bunu kendime de beklerim. Ne demişim hakaret olarak?
@insomnia
Bilgin dediğin adamın Müslüman olduğunu kanıtla? İslam düşmanı bir münafık olamaz mı?
Yada carlie hebdodaki karikatürüst gibi kafir olamaz mı?
Sen bilmiyormusun Müslümanların bu konudaki hassasiyetini !
Neden böyle bir konu açtın islam ile alakası olmayan biri olarak?
Tamam tamam editledim akdnndjd sakin ol olm. Ulan alt tarafi caps yav******lık yapmayın
ben kimsenin inancına hakaret etmem, ve bunu kendime de beklerim. Ne demişim hakaret olarak?
@İnsomnia
Bilgin dediğin adamın Müslüman olduğunu kanıtla? İslam düşmanı bir münafık olamaz mı?
Yada carlie hebdodaki karikatürüst gibi kafir olamaz mı?
Sen bilmiyormusun Müslümanların bu konudaki hassasiyetini !
Neden böyle bir konu açtın islam ile alakası olmayan biri olarak?
Yönetim uyuyor yine veya bizden bir atak bekliyorlar banlamak için
Aslanım sen ciddimisin yoksa salağa mı yatıyorsun?Hadi Fransız'a küfrünü anlarım da geçmişteki bilginimize de münafık denmez arkadaş.
Minyatürde hakaret yok, bir şey yok. Tarihi bir bilgi paylaştım, faydalanman lazım.
Aslanım sen ciddimisin yoksa salağa mı yatıyorsun?
Peygamber efendimizin resmedilmesi hakaret diyorum bunu anlayamıyormusun?
Sevgili İnsomnia'nın bunu art niyetle yapmadığına neredeyse eminim. Fakat Müslümanların en kutsalı Peygamber Efendimizin resmedilmesi hiçbir zaman söz konusu olmamıştır kabul de görmez. Muhtemelen bahsi geçen eser döneminde de infial yaratmıştır.