Edip yüksel'in ilginç namaz ritüeli.

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
19 mucizesini bulan din hocasi alimi efendisi. Evet tanidim. Cli bu tarikat kac kisi acaba? Hayir ben hayatimda ilk defa kuuldan duydum. Insallah cok degillerdir.
Toplasan bi belediye otobüsü doldururlar.

Edip kim diyen arkadaslar icin;

Namaz kilmayi bilmedigim icin problemi cozemedim ama vardir bir sey. Hem bu edip kim bir tek ben mi ilk defa duydum?
Cool anlatsin tabi bilinsin istiyormu bilmem. Kim olduguna dair bir konu acmismi.
Molla bir adamin oglunu murted ilan etmesi sonucu amerikaya kacan bir yazar.
Ayrica misirli resad halifenin ogrencisi.
Bunlari acikladimi cool sizlere bilmem ama
Screenshot_20210425_210626.jpg

bir rekatta elleri bagliyor digerinde baglamiyor kafasina gore, biraz arapça biraz turkce

Hiçbir bilgin yok bu konuda gerçekten.. :)
Bilgin olsa efendi kelimesini bir beşer için kullanmazdın.. :)
Efendi yalnızca Allah’tır.. Allahtan başka efendi=RAB yoktur.

Benim şeyhim olmaz. Benim anlayışım o anlayışı yıkmak için var.. Kendi saçma sapan anlayışlarını bana da yamaya çalışıyorlar. Ama asla.
İslamiyet kula kulluğu bitirmek için vardır..
Tarikatlar şeytan yoludur. Kur’an insanperest olmayı yasaklamıştır..

Allah beni özgür bir insan yaratmış gidip birinin kulu olmam.. :emoji_sunglasses:

Biz insanperest değiliz hiçbir zamanda olmadık.. Bunlar sizi uzak şeyler.. Yabancı olduğunuz şeyler :) Ben sadece gerçeğe, doğruya, hakikate bağlanırım..

Kimseye mürit olmadım olmam da, ama müritler beni kendi gibi zannediyor.. :)
Jujucum 19 Kuran’dan bir ayettir. Zaten inanmıyorsan 19 ayetine müslüman değilsindir.. Aç Müddesir suresi 30’u oku.. :)

Neyse hem ayrıca sayının ne önemi var.. :)
Yüzlerce çakıl taşı bir altın etmez.. :)
Milyonlarca insanperest bir özgür hür bağımsız insan etmez.. :)

Ne demişler ayrıca :) Az olan kıymetli çok olan kıymetsizdir..
Doğru mu yanlış mı önemli olan o? :)
Bazen bir insan tek başına diğer tüm insanlardan daha kıymetlidir..

Son olarak İnsanların Çoğu Yanlış Yoldadır ;)

Evet hiçbir bilgim yok ama senin gibi bilgili birinden açıklamasını beklerdim git ayeti oku demesini değil. @Muârız hocam müddesir suresi 19 mucizesini mi kanıtlıyor? Siz biliyorsunuzdur.

Evet hiçbir bilgim yok ama senin gibi bilgili birinden açıklamasını beklerdim git ayeti oku demesini değil. @Muârız hocam müddesir suresi 19 mucizesini mi kanıtlıyor? Siz biliyorsunuzdur.
Cehennemdeki meleklerin sayısı veriliyor. O kadar. Sözüm ona 19 mucizesiyle bir alakası yok. Buradaki Edip takipçisi ise Edip Yüksel'in dediklerini aynen söylüyor bazen kelimesi kelimesine hem de :) O yüzden bir şey açıklamasını beklemek boşuna. Bu Edip Yüksel ve takipçisi herkese kafir müşrik tarikatçı der çıkarlar işin içinden. Abdülaziz Bayındır gibi mezhepsiz biriyle tartışmaya gelince bu argümanlar tutmuyor tabii ve Arapça ve ayetler ile de onu ikna edemiyorlar :)

Besmelenin yanlış harf sayımına dayalı olarak 19'u bulan Reşad Halife ismindeki sahte resulün uydurmaları. Kendince yanlış hesaplarını birbirine bağlıyor, vahiy alıyor, peygamberlerle görüşüyor :)

Son Peygamber Muhammed Peygamber’dir..
Yine bir iftira.. :) Muarız hayatın iftira olmuş senin..
Allah ıslah etsin başka bir şey demiyorum.. :)
Reşad Halife bunları kendisi söylüyor :)
Git kendisini okuyup dinle 19 diye tutturmadan önce :)

Reşad Halife, Mazlum olarak sırf Rabbimiz yalnızca Allah’tır dediği için 29 yerinden bıçaklanarak namazda barbarca öldürülmüş bir şehid.. Bin Baz şeytanını bilmeyenler vardır belki dünyanın düz olduğu iddia eden sapık.. :)

Söze düşünceye düşünce ile cevap veremeyenler ancak şiddete başvurur..
Siz de bu iğrenç barbarlığa onay veriyorsunuz yazıklar olsun Sunni ateistlik görevinizi yapın bakalım.. :)

Vicdanlar ölmüş.. Yazık arkadaşlar sizler adına utandım..
Bir insanın bir müslümanın barbarca katline diyecek tek kelime sözünüz yok mu?

Reşad Halife sadece Kuran’a uyulmalıdır dediği için 19 Mart 1989 tarihinde toplanan ve aralarında Abdülaziz bin Baz ile Yusuf Kardâvî'nin de bulunduğu 38 kişilik "Dünya İslam Fıkıh Konseyi" tarafından Salman Rüşdi ile birlikte ölüme mahkûm edildi. Kendisi hakkındaki ölüm fetvası ve tehditlerine rağmen her gün sabah gün doğmadan önce Tucson Camisi'ne gitmeyi rutin haline getiren Reşad Halife, bu davranışının bedelini hayatı ile ödedi. Camiye saklanan iki kişinin saldırısına uğrayan Reşad Halife, 29 yerinden bıçaklanarak 31 Ocak 1990 tarihinde öldürüldü. Cinayetin El-Kaide örgütünde "The Manager" olarak bilinen ve iki yüzün üzerinde kişinin öldüğü Amerika Birleşik Devletleri'nin Tanzanya ve Kenya elçiliklerinin bombalanması olayına karışan, 1998'de yakalanarak ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Wadih el-Hage tarafından organize edildiği anlaşıldı . 19 yıl boyunca sürekli sahte isimler kullanan ve yer değiştiren diğer katili Glen Cusford Francis ise 19 yıl sonra, 2009 yılında Kanada'da yakalanarak Amerika Birleşik Devletleri'ne iade edildi.
Kanka resad demis yani isteyen herkes de gorebilir arastirabilir.
Ama insanlara acitasyon yapmasan iyi olur.
Vicdanlar olmus yazik arkadaslar, bir muslumanin barbarca katline inanamiyorum deme bosuna.
Konu boyunca sana insan gibi cevap veriyor millet. Tarihi olaylarda hep bir sehit verilmis. Tabi uhud bedir savasinda da ölenler olmus.
Ama kimse resad halife gibi cilginca beyanlarda bulundugundan olmemis.

Bir de kavram kargasani anlamiyorum. Istedigi mezhep de olur ise olsun hepsi allah tek diyor zaten. Ama bir tek resad ve edip bana vahiy geldi. Resad ise ben allah tarafindan gorevlendirildim diyor. Soyledigin kimseler ya da burada ki "musluman uyeler" allahi sorgulamiyorki olm zaten sen ateist derken bana desen haklisin ben inkar ediyorum. E inkar etmeyen adamlarada inkarci dion nasil oluyor?

Bak mesajını da düzenleyip başlamış yine tarikatçı şu bu :)
Bu kişiyi Edip Yüksel'in sitedeki yazılı kopyası olarak düşünebilirsiniz :) Onun söylediklerini söyler ama o kadar, arkasını dolduramaz.

Konuda yazılanları okuduktan sonra ben;
1619378113511.png

Takiyyelerine devam edecek misin ? :) Zaten peygamber değil bilerek "resul" diyorsunuz :)

Reşad Halife ne demiş izle.

Bu da Türkçesi anlayamıyorum dersen :)

Eğer samimiysen kimliğini gizleme en azından kendi fotoğrafını üye resimlerinde paylaş.. Benim forumdaki hiçbir arkadaşımdan gizlim saklım yok ..
Madem burada böyle havalar atıyorsun dürüst ol kendini gizleme nokta.
Kimseye hava atmıyorum. Sana ne benim fotoğrafımdan ? :) İddialarının arkasında duramayıp bunu bulmuş şimdi de :)
Açıklamaya bilginin yetmediği şeyleri "hakikat" diye yutturmaya çalışmaya devam et sen :)

Niye çekiniyorsun? Neden korkuyorsun?
Sözüm ona 19 mucizesi meğer bu çocuğun benim fotoğrafımı görmesiyle ortaya çıkıyormuş bak sen :)
Sorulan sorulara cevap verecek bilgin var mı ? Yok. O zaman sen yaşındakilerle uğraş haydi :)

Geri