-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lutfen video hakkinda tartisalim. Munakasaya gerek yok istirham ediyorum.Konu tekrarı olmuş ben bu konuyu açmıştım![]()
Yani ben de onu diyorum dostum, bir ateistin bile buradaki yanlisi gormesi ilginc degil mi?Tartışacak bir şey yok. Gayet güzel bir şekilde Allah’a iman edenler ona ibadet ediyor.. Namaz kılıyorlar, Allah herkese nasip etsin.. Kılanlar namazın değerini bilir.. İnsanlar Allah’a nasıl iman edeceklerini ateistlere soracak değil..
Allah inanmayan biri olarak asıl senin bu konulara girmen çok çelişilik senin adına üzülüyorum, sana acıyorum. İnanmıyorsan inanmıyorsun öyle yaşa git.. Sana bir şey diyen mi var? Dinimizi nasıl yaşayacağımızı bir ateiste soracak değiliz, senden öğrenecek de değiliz.. Nasıl ibadet yapacağımızı hele öğreneceğimiz son kişi bile değilsin olamazsın..
Namaz kılan herkese saygım sonsuzdur benim..
İbadet yapan herkese farklı dinden olsa da saygı duyarım..
Bizim müslümanlar olarak kalitemiz budur..
Videodakiler ne güzel ne onurlu insanlar inandıklaro dinin uğruna dava ödeyen insanlar.. Hayatta bir davası olmayanlar anlayamazlar böyle şeyleri..
Siz ise kendinizi akıllı sanıyorsunuz, ancak alay etme dışında bir zeka pırıltısı gösteremiyorsunuz.. Yine söylüyorum Müslümanlar nasıl ibadet edeceklerini de ateistlere soracak? Siz kimsiniz? Kendinizi ne sanıyorsunuz? Herkes kendine baksın..
Alay edeceksen otur kendinle alay et..
Ateistler olarak sizin neyiniz var? Hiçbir şey..
Müslümanların namazı da orucu da haccı da onurludur..!
Nokta.
Ses olmasa bile goruntude hic mi tuhaflik sezmedin ?Çocuk sesleri çok geliyor ben anlamadım yav. Farklı bir şey mi söylüyor net anlaşılmıyor?
Kanka turkce arapca olarak karisik okumasi dikkatimi cekti. Ogle namazinida 2 rekat kiliyor.Çocuk sesleri çok geliyor ben anlamadım yav. Farklı bir şey mi söylüyor net anlaşılmıyor?
Yok be dostum neden sinir etmek istiyim seniAklı sıra beni sinir etmek için konu açtı kendi rezil oldu..
Devam et bakalım..
Cemberim daraliyor diyorsun he ajsnsnbd munafik erif seni. DBenim sadece kadınlardan hoşlanıyorum diyerek lezbiyen olduğunu iddia eden hemcins arkadaşlarım var.
Coolumsunun şeyhi.Namaz kilmayi bilmedigim icin problemi cozemedim ama vardir bir sey. Hem bu edip kim bir tek ben mi ilk defa duydum?
19 mucizesini bulan din hocasi alimi efendisi. Evet tanidim. Cli bu tarikat kac kisi acaba? Hayir ben hayatimda ilk defa kuuldan duydum. Insallah cok degillerdir.Coolumsunun şeyhi.