Edip yüksel'in ilginç namaz ritüeli.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Gozleriniz saflar da o ismi ariyacak ama...
@Coolumsu senin yuzunden islami savuncam diye yanlislikla yola giricem sen de ekmegini yicen ondan tirsiyiorum. Cennete gidersem cool'u cehenneme atin dicem. Her istedigimiz olcak ya sonucta hıh.. Banane...

Tartışacak bir şey yok. Gayet güzel bir şekilde Allah’a iman edenler ona ibadet ediyor.. Namaz kılıyorlar, Allah herkese nasip etsin.. Kılanlar namazın değerini bilir.. İnsanlar Allah’a nasıl iman edeceklerini ateistlere soracak değil.. :)

Allah inanmayan biri olarak asıl senin bu konulara girmen çok çelişilik senin adına üzülüyorum, sana acıyorum. İnanmıyorsan inanmıyorsun öyle yaşa git.. Sana bir şey diyen mi var? Dinimizi nasıl yaşayacağımızı bir ateiste soracak değiliz, senden öğrenecek de değiliz.. Nasıl ibadet yapacağımızı hele öğreneceğimiz son kişi bile değilsin olamazsın..

Namaz kılan herkese saygım sonsuzdur benim..
İbadet yapan herkese farklı dinden olsa da saygı duyarım..
Bizim müslümanlar olarak kalitemiz budur.. :)

Videodakiler ne güzel ne onurlu insanlar inandıklaro dinin uğruna dava ödeyen insanlar.. Hayatta bir davası olmayanlar anlayamazlar böyle şeyleri..

Siz ise kendinizi akıllı sanıyorsunuz, ancak alay etme dışında bir zeka pırıltısı gösteremiyorsunuz.. Yine söylüyorum Müslümanlar nasıl ibadet edeceklerini de ateistlere soracak? Siz kimsiniz? Kendinizi ne sanıyorsunuz? Herkes kendine baksın..

Alay edeceksen otur kendinle alay et.. :)
Ateistler olarak sizin neyiniz var? Hiçbir şey..
Müslümanların namazı da orucu da haccı da onurludur..!

Nokta.
Yani ben de onu diyorum dostum, bir ateistin bile buradaki yanlisi gormesi ilginc degil mi?
Ayrica konuyu manuple etme, ben islam icin bir sey demiyorum. Yani surekli ayni ezber saldiri silahlarini kullanmana gerek yok. Efendi gibi bisi soruyom. Eger islama hakaret ettigim bir sey var ise buyrun kaldirilsin efenim konu.
Alay etmiyorum gayet mizahi bir sekil de kelam ediyorum. Sen de benim gibi insansin senle esitim. He ben kafirim sen degilsin dedigine gore eee tamam iste yine burda ustun taraf sensin okey. Ama abi videoya yorum yaparmisin lutfen.

Ben namaz kilana saygini belirt bakim diye sormadim. Bu namaz da yanlis olan nedir onu sordum?

@Coolumsu ya senle tartışırken yine keyif veriyorsun gülüyorum arada bunlar öylede değil ya :(

Çocuk sesleri çok geliyor ben anlamadım yav. Farklı bir şey mi söylüyor net anlaşılmıyor?

Çocuk sesleri çok geliyor ben anlamadım yav. Farklı bir şey mi söylüyor net anlaşılmıyor?
Kanka turkce arapca olarak karisik okumasi dikkatimi cekti. Ogle namazinida 2 rekat kiliyor.
Ayrica cocukken ben de muslumandim 4-4-2 olarak kilinir benim bildigim namaz.
Bir de arka da bi topluluk var onlari cozemedim.

Benim namaz kılan ateist arkadaşlarım var.

Benim sadece kadınlardan hoşlanıyorum diyerek lezbiyen olduğunu iddia eden hemcins arkadaşlarım var.

Namaz kilmayi bilmedigim icin problemi cozemedim ama vardir bir sey. Hem bu edip kim bir tek ben mi ilk defa duydum?

Türkçe bir şeylerde söylemiş ayrı yorum katmış olsun niyettt önemliiiii

Geri