Duygusallık

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Duygusallık bu kişiden kişiye değişiyordur duygusuz insan varmıdır bilmiyorum ama benim asamadigim şeylerden bı hal budur yane bı haberi okurken ne kadar ağlaya bilirsiniz yada ağlar mısınız evet mutlak çok üzücü haberlere belki aglamisizdir ama bendeki duygusallığın boyutu çok fazla çok ağlarım yane bunu nasıl asmam gerekiyor bilmiyorum ama herşeye duygusal yaklasmam iyi olmasada elimde olan birşey değil. Dediğim gibi şimdi bu deprem haberlerini okurken ya sal beni bı haber okuyorum ağlamak ne. Yutkuna yutkuna bı hal kaldım gözümden o yaş inmesin diye kendimi kasa kasa bı hal kaldım yemin ederim o kadar sıkıyorum ki kendimi ben neden böyleyim onu bilmiyorum .. yane mesleğim gereği hastanede bazı hastalarımıza üzüldüğümüz tabikide yine oluyor etkisinde kaldığımız örnek çok genç bir hastanın ölümüne şahit olmak gencecik diyorsun ailesinin o hâlini görüyorsun.. ama duygusallığ.normal boyutta değil iyimi kötümü bilemiyorum.. karşımdaki uzulmesin diye sesimi çıkarmam pek karşılık verme huyum yoktur ama çok zarar gördüm mü evet gördüm yine duygusal açıdan bakıyorum bende sorun mu var herşeye ağlıyorum üzülüyorum (:

Son düzenleme:
Üzülünce cok duygusal oluyorsun,ona tamam Sır hanim.
Baska hangi olaylarda duygusal oluyorsun?

Eksik ya da yanlış bilinen bir şey de duygusallık denilince akla direk sulu gözlülüğün, merhametin gelmesi
Hırs,tutku,öfke bunlar da duygusal reaksiyonlar.
Sizi bir omurgalı olarak en özel yapan şeylerden biri de duygularınızdır.
Kesinlikle acziyet olarak görmüyorum,duygusal bir insan olduğum için de kendimi şanslı görüyorum.
Daha ağır bir yük söz konusu ama şikayetim yok;protozoon gibi hissetmiyorum.
Olmayan ya da yetersiz olan mantığımla övünüp duygularımı bastırmak gibi hatalara da düşmüyorum.
İnsan özüne sarılmalı,ondan kaçmak değil kusurlu yönlerini tamir etmek daha doğru bir adım olacaktır.

Şikayet amaçla değil bu Halim ama normal olarak gecenin bir yarısı bı haber okurken yada şuan birşeyleri size anlatırken gözlerim dolabiliyor yane bu sanal Real olarak düşünmeden ben hep böyleyim yane misal kimsenin kalbi kırılmasın kimse üzülmesin öyle olmasın böyle olmasın diye diye modlarımiz (:

Şikayet amaçla değil bu Halim ama normal olarak gecenin bir yarısı bı haber okurken yada şuan birşeyleri size anlatırken gözlerim dolabiliyor yane bu sanal Real olarak düşünmeden ben hep böyleyim yane misal kimsenin kalbi kırılmasın kimse üzülmesin öyle olmasın böyle olmasın diye diye modlarımiz (:
Memnun musun bu halinden?
Memnunsan,sorun yok.

Memnun musun bu halinden?
Memnunsan,sorun yok.
bu elımde olmayan bırsey yane her zaman ıcın aslında ıyı olmuyor ama hıc ummadık yerde aglamakta ne bılıyım (: yane karşımdakı ınsana yada olaylara soguk bakamıyorum kırılsamda haklı olmasamda mısal cok sesımı cıkarmam kendıme dönük hallerde olurum genelde onun dısında zaten sorun yok ama herseyede duygusal bakmak ne bıleyım (:

Geri