Duygusallık bu kişiden kişiye değişiyordur duygusuz insan varmıdır bilmiyorum ama benim asamadigim şeylerden bı hal budur yane bı haberi okurken ne kadar ağlaya bilirsiniz yada ağlar mısınız evet mutlak çok üzücü haberlere belki aglamisizdir ama bendeki duygusallığın boyutu çok fazla çok ağlarım yane bunu nasıl asmam gerekiyor bilmiyorum ama herşeye duygusal yaklasmam iyi olmasada elimde olan birşey değil. Dediğim gibi şimdi bu deprem haberlerini okurken ya sal beni bı haber okuyorum ağlamak ne. Yutkuna yutkuna bı hal kaldım gözümden o yaş inmesin diye kendimi kasa kasa bı hal kaldım yemin ederim o kadar sıkıyorum ki kendimi ben neden böyleyim onu bilmiyorum .. yane mesleğim gereği hastanede bazı hastalarımıza üzüldüğümüz tabikide yine oluyor etkisinde kaldığımız örnek çok genç bir hastanın ölümüne şahit olmak gencecik diyorsun ailesinin o hâlini görüyorsun.. ama duygusallığ.normal boyutta değil iyimi kötümü bilemiyorum.. karşımdaki uzulmesin diye sesimi çıkarmam pek karşılık verme huyum yoktur ama çok zarar gördüm mü evet gördüm yine duygusal açıdan bakıyorum bende sorun mu var herşeye ağlıyorum üzülüyorum (:
Son düzenleme: