Duygusal aldatma mı fiziksel aldatma mı insanı daha çok yaralar?

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
Değer veriyorsam mitralyöz kurşunları yemiş gibi yaralar ama değer vermiyorsam aldatmasında sıkıntı yok. Fiziksel aldatmasını duygusala tercih ederim. Fiziksel olunca anlıktır der geçerim en azından.

Bana kalırsa aldatmanın duygusalı fizikseli olmaz. İnsanoğlunun kendini kandırmak için uydurduğu cümlelerdir bunlar.

Aldatma nin fiziksel yada duygusal bir onemi varmi sizde aldatma aldatmadir..

• Beğen
Tepkiler: X
Bir yerde şey okumştum, kadınlar duygusal aldatmayı, erkekler ise fiziksel aldatmayı affetmekte zorlanıyormuş.

İkisi de çok kötü durumlar, Allah başa vermesin.

Son düzenleme:
Bilimsel araştırmalar, insan doğasının tek eşliliğe uygun olmadığını söylüyor fakat insan kendi doğası ile başa çıkamayacak kadar zayıf bir canlı da değildir. İnsan şayet isterse iradesini güçlendirip en azından evlilik ya da birlikteliği boyunca sadık kalmayı başarabilir.

Önceki yorumumda da ifade ettiğim gibi, ihanet düşüncede başlar ve fiziksel, duygusal ayrımı olmadan kişiyi yaralar ancak tabii ki duygusal aldatmanın çok daha fazla acı verdiği de bir gerçektir.

İhanet eden kişinin zayıf iradeli olduğunu kabul edersek, ihanete ortak olan üçüncü kişinin derdi nedir peki? Yani insan neden birisinin ikinci bir seçeneği olmayı kabul eder ya da kendisine bunu yakıştırır ki?

İnsanların duyguları ile başa çıkmasının ne kadar zor olduğunu bilsem de, başkasının alternatifi olmayı, kişinin kendine yaptığı en büyük haksızlıklardan birisi kabul ediyorum.

Son düzenleme:
Geri