Duyan gören varsa baksın

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1728 gün önce görüldü

Marul da en niyahetinde bir ot değil mi, ot derken şu çekilip kafa yapan cinsini mi ima ettin yoksa bana mı "ot" diyorsun ya da o ve t bir küfürün kısaltması mı?

Ayyy.

:karışık:

Ayip be.
Benim küfür ettigim nerede görülmüş?
OT yani OffTopic.
Hem bildigimiz ot hem de konuyu sulandirma baabinda.
Biri de instikram da azar gibi azmayin demiş.
Napak?
Beyni kapinin önünde birakoroz.

Bir kilo Patates alana bir tutam Maydonoz bedava kampanyası mı vardı o manavda ?

Marul çiküfde ile güzel olur evvet ama onda da yardımcı oyuncu maalesef.

Dinimizce "combo günah" dediğimiz şeyi yapmışsın, hem parasını manava vermedin hem yedin hem de yedirdin, bir de 7 kişiye, 7veren gülü gibi günahlar açılmış resmen, i n a n ı l ı r gibi değil.

lqW0pE.png

Verdim manavın parasını, bir marul yüzünden yanacaktım yoksa :D

Kulhakkıyla gidilmez...

abarisin derdi
yine yemek
vay arkadaş

Marol mu marul mu? Doğrusunu bilmiyorum. Ve hayatımda ilk defa marul yazdığımı farkettim. Daha önce hiç gereksinim duymamışım buna.
Ayrıca madem marul ve maydonoz var o halde çiğköfte yapalım mı dedin? Normalde bulgur varken akla gelir o.

“Manavdan domates, salatalık aldım eve geldim marul, kıvırcık çıktı” ile başlayan
“ben de çiğ köfte yaptım” ile son bulan hikayemiz mutlu sona ulaştığına göre konu kilit, by.
Allah başka dertler vermesin....

heee abaris hanımcım heeee zaten çiğköfte yapıcanız diye almışsınız marulu.......

Ama oldu mu şimdi bu konuyu hortlatmak
Canım çiğköfte çekti
çigköfteci yolu göründü Şlkhdgnjj

@Abaris Anlık'a bi foto bekleriz o halde turşusuz yeme sakın 1 2 adette çok ince kesilmiş domateste koydur lol

Geri