Düşünmek istemem şimdi,büyü bozulsun istemem.

Konu sahibi son olarak 3003 gün önce görüldü
mezarlıkta yer olmadığı için ölmediğini iddia eden birini tanıyorum. korkarım yüzünde maskesi de yok. bu tebessüm gerçek ve yıkıcı.

İnsanlardan kaçıyoruz..
Önceden hepimizin çok büyük hayalleri vardı.Mesela çok büyük şehirlerde yaşamak istiyorduk.
Londra,Paris gibi.Evet çok insan istiyorduk yanımızda,hayatımızda.Şimdi öyle mi ? Şimdi hepimizin hayalleri küçük denize karşı küçük bir kasabada yaşamak.Yanına seni anlayan bir insanı alıp herşeyi geride bırakıp bir karavan bir sırt çantası ne güzel olurdu değil mi ?
Peki neden böyle oldu ? Çünkü büyüdük insanların görüldüğü kadar iyi olmadığını anladık. Hayatımızda çok insan olsa da seni anlayabilen az insan olduğunu anladık..

Canım. Seni görmek istiyordum kısacası. İnsan görmekle bile bazı şeylerin ağırlığına dayanabilir, avunabilir, hayal kurmaya devam edebilir. Sen anlamazsın tabii. Anlamak için, insanın bazı eksik yönleri olmalı.

Oğuz Atay, Tehlikeli Oyunlar

Aksam akşam aklıma geldi. Üzdü.

Nefesinin içinde kaybolduğun oldu mu hiç?
Sadece biraz daha uzaklaşmak için kendinden ona sokulduğun?
Kokusunun üstüne sindiğinde mutlu oldun mu peki?
Zaman düşmanın oldu mu?
Teninde erimeye isyanın var mı?
Oysa bir umut yok mu senin için artık?
Hala düşlerin var mı?

Düşün.

..

Belki tanışıyoruzdur. : )

Nefesinin içinde kaybolduğun oldu mu hiç?
Sadece biraz daha uzaklaşmak için kendinden ona sokulduğun?
Kokusunun üstüne sindiğinde mutlu oldun mu peki?
Zaman düşmanın oldu mu?
Teninde erimeye isyanın var mı?
Oysa bir umut yok mu senin için artık?
Hala düşlerin var mı?

Düşün.

..

Belki tanışıyoruzdur. : )

Öyleyse bir Merhaba .

Bugun biraz nostalji yapıyorum.
şarkıyı sevdiğimi belki biliyorsundur;

[YOUTUBE]K52LctkjXuU[/YOUTUBE]

Bilmem. Hatir sormak bugune nasipmiş. İyiyim cok sukur sorun yok. İs guc. İyi olmanı etkileyen durum nedir?

"kelebeklerle tanışmak istiyorsam, birkaç tırtıla katlanmam gerek"

sevmeyi özledim biliyor musunuz? kayıtsız şartsız bir gülüşü. olur olmaz yerde ağzıma bir öpücüğün konmasını. bir doğruya sevinmekten çok bir saçmalığa gülümseyebilen hoşgörüyü. 'nerde kaldın' ayazını değil, 'hoş geldin' iyiliğini. hiçbir şeyle yatışmayan yürek telaşını. kapı zilleriyle telefonlar arasında tükenmeyi. geceyi bir hayal hazinesine çeviren uykusuzluğu. bir gövdenin önünde diz çökmeyi. kendimi severek yürümeyi kalabalıkta. 'göğe bakma duraklarını' özledim.

allah aşkına bırakın büyük insanlık idealleri vs. zımbırtılarını. herkes herkesin bir sigara içimi kadar umurunda. bir sigara içimi üzülüp, bir sigara içimi dertleniyor sonra sigaramızı söndürüp, boktan heveslerimizin peşine takılıp yanı başımızdaki insanların trajedilerini süratle unutuyoruz hepsi bu.

[YOUTUBE]-OH45d6doGc[/YOUTUBE]

Ne zaman Nerede dinlersem dinleyeyim beni ağlatabilen tek şarkı.
Hikayesini bilmek gerçekliğini bilmek belki de beni en çok üzen

"Seninle buluşacağımız yeri şimdiden yazabilsem ne iyi olurdu, değil mi? Ama olmaz, buluşacağımız yeri şimdiden bildirirsem, boğulurum o zamana kadar. Üç gün üç gece o yerin bomboş kalacağını ve ancak salı günü belli bir saatte orada olabileceğimizi düşünmek çıldırtabilir beni"

ah milena şanslı misin şansız mi karar veremedim.

Geri