AGA BE
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet Merzifon Havza arasi araci suremedim goz gozu gormuyordu.Buralarda mısın? Şansına hava yağışlı
Allah korusun.Dikkat et kendine toprağımevet Merzifon Havza arasi araci suremedim goz gozu gormuyordu.
Boşver kuzum ya sen çok dolmuşsun değmez boşver.15-17 senedir burada herkes birbirini tanıyor. sizin ikili çatışmalarınızın ortasında artık kalmayacam kesin ya.özellikle sen... seni her defasında alttan aldım ama bunun hata olduğunu geç de olsa anladım. arkadaşlık dediğin şey bu değil. dürüstlükten bahsederken bile kaostan beslendiğine artık emin oldum. her konuda haklı olamazsın. önyargılarınla insanları yargılamaktan vazgeç. üye banlarım, tepki gelir. yönetici eklerim, tepki gelir. yönetici silerim, yine tepki gelir. owner gibi değil de üye gibi takılırım, hakkımda bir şeyler uydurursunuz. biraz ciddi dursam kıçı kalktı dersiniz. deli misiniz, divane misiniz?ben buranın sahibiyim. inanın, burayı sizin kadar ciddiye almıyorum. eğlenip geçiyorum. dostluğum varsa değer veriyorum, emeğim varsa da arkasında duruyorum.bundan sonra kimsenin kaprisini, imasını, ikili çatışmasını alttan almayacam. bildiğim yoldan devam edeceğim.kimin üzerine alındığını söylememe gerek yok. kendini zaten biliyor.
Peki bizi engelleyenleri nasıl görcez onun için de var mı pi fikrink? 😁engelleri açıp bakıyorum -bir ilgisi var mı bilmiyom-ya da iyilik yapıp bana anlatabilirsiniz:d