Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Çilek bayıyor..kiraz kadar güzel meyve yok
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çilek bayıyor..kiraz kadar güzel meyve yok
![]()
Ben tüm meyveleri severim kayısı ve şeftali yiyemem dişlerim kamaşıyor..ben kiraz seviyorum eşim çilek seviyorum oğlan da ne bulsa yiyor ayırt etmiyor hiç
ben yaz meyvesi kiraz ve kavun severdim sadece.bir süredir şeftali yiyorum hoşuma gidiyor eskiden sevmezdimBen tüm meyveleri severim kayısı ve şeftali yiyemem dişlerim kamaşıyor..
Kocam sadece kavun..
Helal olsun hanımcılık bunu gerektirir..ben yaz meyvesi kiraz ve kavun severdim sadece.bir süredir şeftali yiyorum hoşuma gidiyor eskiden sevmezdim
eşim hamile olduğu dönemde de çok karpuz yerdik
dönem dönem değişiyor hanım ne isterse![]()
aslında hanımcılık sayılmaz bir çok konuda ben daha baskınım ama yemek ve kıyafet konusunda eşime daha çok güveniyorumHelal olsun hanımcılık bunu gerektirir..
Çilek daha güzel…kiraz kadar güzel meyve yok
![]()
Muska yaparım sana..Çilek daha güzel…
Kiraz seviyorum ama sadece meyve olan kirazıÇilek daha güzel…
Kiraz sevilir çilek övülür yosunum… çilek için sözlük konusu acıcam şimdi skjh meyveler arasında en çok övgüyü o hak ediyor… kiraz kim ya..Kiraz seviyorum ama sadece meyve olan kirazı![]()
Anket aç..Kiraz sevilir çilek övülür yosunum… çilek için sözlük konusu acıcam şimdi skjh meyveler arasında en çok övgüyü o hak ediyor… kiraz kim ya..
Anket aç..
Kiraz mı çilek mi diye..