Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canın sağolsunTamam bu hafta olumlu dusunecegim, evren mesajimi algilamazsa, senin basina eksirim Arkhe .p
Gazi zaten hic bitmiyor. Gazi cikmadan da rahat etmiyor ilk gunler gercekten zorluyor onu da beni de. Cok stresliyim bu ara benim enerjimi cekipte huysuzlaniyor dedigin gibi. Rahat olsam belki o da daha rahat olacak. Saglikla buyusun insallahta gerisi hallolur. Cok tesekkur ederim canim benimmm🥰♥️@Emare
Ben 1 sene uyumadım bilmez miyim. Gazı vardır balım sen kendin rahatlamadığın stresini atmadığın sürece bebek rahatlamıyor sakin ol ağlasın susacak eninde sonunda. Erkekler iyi gaz çıkartıyor ver babasına işi gücü var diye hiç düşünme baksın 🥰😘
yaşında gerçekten daha düzeliyor sonra unutuyorsun çok seviliyor çıtırıklar bücürcanlar 😘🥰
çok isterdim yakın olup sana nefes aldırmayı kalbim seninle güzel annecik 🧿
Hayırdır inşallah?Neden rüyama girdin sen şimdi ? Ne gereği vardı.d
Eskiden çok değerli olan ama şimdilerde anlamsızlik ifade eden birisi işte leftycimHayırdır inşallah?![]()
biz ona çöp diyoruz datlımgaymaklııım 😂😂♥️Eskiden çok değerli olan ama şimdilerde anlamsızlik ifade eden birisi işte leftycim
Ya evdeki karbonat, temizlik icin olan karbonat gibi geldi, kendimi tehlikeye atmayayim dedim 😝Shinigami hnm yaşıyor musun?
Sensin tatlı, güldürdüğnnay çok tatlı koydun 🥰❤️😂😂
Ben değilim çünkü rüyalarıma babam da geliyorNeden rüyama girdin sen şimdi ? Ne gereği vardı.d
Gibi mi geldi sljj ya Shini hnm mutfağa hiç girmiyormuş gibi geldin bana… bunu ayırt edebilirsin…. bi de direkt resim attım içeceğin şeyi tanı diye… allahım.. mecbur ben hazırlayıp içiricem….Ya evdeki karbonat, temizlik icin olan karbonat gibi geldi, kendimi tehlikeye atmayayim dedim 😝
Gercekten giriyorum da ben hic karbonat kullanmiyorum.Gibi mi geldi sljj ya Shini hnm mutfağa hiç girmiyormuş gibi geldin bana… bunu ayırt edebilirsin…. bi de direkt resim attım içeceğin şeyi tanı diye… allahım.. mecbur ben hazırlayıp içiricem….
Gercekten giriyorum da ben hic karbonat kullanmiyorum.![]()
Şunu bi izlesene skj
Şey diyor “Ömer usta sıradan bir çiğköfte sunumuyla karşılaşacağını düşünüp endişelendi” slsk