Anna Karenina
Elmas Üye
Ben tüküremedim sen tükür Shini…..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o ne abi.. en haklı benim...Senin de haklısın ya. Ben de haklıyım ama sen daha haklısın.
Sen daha da haklısın hocam😅o ne abi.. en haklı benim...
dur artık..
Tamam bu hafta olumlu dusunecegim, evren mesajimi algilamazsa, senin basina eksirim Arkhe .pEvrene olumlu mesaj yolla Shini, olumsuzluklardan arındır zihnini.. Pozitif düşün…
dur artık..![]()
Surama kadar geldi artik Anna, burnunu gosterir .pBen tüküremedim sen tükür Shini…..
40 defa yap bakalım.. dedikleri gibi 40 kez bahsedince gerçekleşiyor mıu.. .................... ............................ bende uzun uzun noklarla desteklerim.. .............)))))))))))))))
Inatlasiyoruz ha...40 defa yap bakalım.. dedikleri gibi 40 kez bahsedince gerçekleşiyor mıu.. .................... ............................ bende uzun uzun noklarla desteklerim.. .............
lanet getirelim şeytana.......Inatlasiyoruz ha...
Gel bakalim
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Seninle kavga edene Allah yardım etsin Shini hnm… iyi ki seninle iyi anlaşıyorum düşünsene karşı karşıya geldiğimizi… Arkhe de diyor ki, arındır zihnini… bu öyle bir şey mi.. bu erkekler anlamıyor şuraya kadar gelinen siniri.. söversen arkandayım… desteklerim her daim….Surama kadar geldi artik Anna, burnunu gosterir .p
Sac bas bi kavga lazim gibi hissediyorum : ))
Ben bir sultanim bir agirligim var ama.
tamam devam
Bi Tibet demedigin kalmis ama sen bilirsin tabii böyle de cok gizemli 🤭son zamanlarda gördüğüm en alçakgönüllü insansin, o kendini bilir güzel abim.
5 harfli sari rankta. Baş harfi T.