Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 67 gün önce görüldü
Evett teyze oldun canim benimm:bahar: mis kokulu bal gibi bebisim:emoji_hugging:
Uykuların falan nasıl? Düzene girdi mi biraz? Yardım edenin var mı? Geleyim mi ben çok güzel çocuk bakarım ay koynuşta uyuturum ben yeğenimi🫶🧿 bana ihtiyacın olursa söylemezsen küserim. Seni çok seviyorum aşkitom benim ay büyümüş anne olmuş ağlıycam 🫶♥️♥️🧿

Bütün işlerimi hallettim azcık dedikodu yapmaya geldim 🥰😻

Birşeyler yememek için kendimle irade savaşı yapıyorum 🥺🥰

Uykuların falan nasıl? Düzene girdi mi biraz? Yardım edenin var mı? Geleyim mi ben çok güzel çocuk bakarım ay koynuşta uyuturum ben yeğenimi🫶🧿 bana ihtiyacın olursa söylemezsen küserim. Seni çok seviyorum aşkitom benim ay büyümüş anne olmuş ağlıycam 🫶♥️♥️🧿
Uyutmuyor canim surekli kucak temas istiyor oturtmuyor da evi geziyoruz butun gun:emoji_joy: 3 aylik olunca biraz daha normallesecek diyorlar da bakalim bekliyorum. Annem gelip gidiyor ara ara. Birilerine ihtiyac duyuyor insan gercekten. Yorucu bir surec. Saglikli iyi olsun da insallah. Ben de seni cok seviyorumm. Keske yakinda olsan:*

@Emare

Ben 1 sene uyumadım bilmez miyim. Gazı vardır balım sen kendin rahatlamadığın stresini atmadığın sürece bebek rahatlamıyor sakin ol ağlasın susacak eninde sonunda. Erkekler iyi gaz çıkartıyor ver babasına işi gücü var diye hiç düşünme baksın 🥰😘
yaşında gerçekten daha düzeliyor sonra unutuyorsun çok seviliyor çıtırıklar bücürcanlar 😘🥰
çok isterdim yakın olup sana nefes aldırmayı kalbim seninle güzel annecik 🧿

Geri