Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Geçen anna şey demişti “bir ara lari’yi seçim yapmaya zorlayalım” kfjf beni çok zor durumda bırakıyorsunuz… sabahtan beri ses etmemeye çalışıyorum, dikkat çekmemeye çalışıyorum…

En sevdiğim üyeleri sıralıyorum..
1 - @Anna Karenina
Ve diğerleri :) seçim yapmak benim için hep kolay oldu bu hayatta. Küçükken bile sorarlardı anneni mi çok seviyorsun babanı mı. Hiç düşünmeden annem derdim. Abini mi ablanı mı, hemencecik ablam derdim. Bu yaşa geldik yine aynı cevapları veririm..
Bu forumda çok iyi arkadaşlar ve dostlar kazandım.
Ve yüzyüze görüşmenin tadı başka, sırada yeniler var..

Run devrimlerine bir yenisini daha ekledin… larinin yorumunu gözüm kapalı okudum… hala seçim yapmadığını da görüyorum…kalbim ağrıyor şuan.. run kadar olamadın… şimdi gidip sevgili günlüğüme seni yazıp özür dilicem…..yosun sen herkesten sinsiymişsin….

Run devrimlerine bir yenisini daha ekledin… larinin yorumunu gözüm kapalı okudum… hala seçim yapmadığını da görüyorum…kalbim ağrıyor şuan.. run kadar olamadın… şimdi gidip sevgili günlüğüme seni yazıp özür dilicem…..yosun sen herkesten sinsiymişsin….
Kadınlara güven olmaz demiştim sana ahaha.

Yapma şunu jfjfj

Ya ben 2018 den beri bana attığı şarkıları tarihleriyle not almışım.. sevgili günlük skj haberin var mı? yok… seninle tüm anılarımı bi albümde saklamışım… ve ben şuan zor durumda bırakan taraf nasıl olabilirim ya.. kendimden özür diliyorum herkesin huzurunda…….

Rüzgara göre yön değiştirdigini bilmiyordum ta ki dürüst ve senin en yakınındaki bunu söyleyene kadar.
Her şeyi sen biliyorsun yaz dur )

İnsanın hakikati, sana gösterdiğinde değil, gösteremediğindedir. Bundan ötürü onu tanımak istersen dediklerine değil, demediklerine kulak ver.

Geri