Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Hemen bir kedi sahiplenmeliyim.. .d

Bu kadar lafı içimde tutamam..

Sana şöyle Müslüm, Orhan, Ferdi, Bergen, Ayşe Mine, Güllü playlistiyle büyümüş, gece 2'de camdan dışarı bakıp iç çeken uslu bir pisicik getireyim. Hazır İst'a doğru yola çıkacakken. : )

Otele personel için medikal ofis yapmışlar. Saydam camlı, güzel mi güzel.
İçinde hemşire de var. Özel mi özel.
Ama maalesef içinde yara bandı, sargı bezi falan yok.
Kendi yaralarını kendin saracaksın durumu.
Medikal ofis yerine psikiyatri olsa, hemşire yerine psikiyatrist konsa daha makul. Otel yönetimine durumu ileteceğiz. İpleyecekler mi? Yoo.

Peki ne tur davalara bakiyorsun ? haksiz oldugunu bildigin halde savunuyor musun ?
Ben suçu savunmuyorum. Avukatlar suçu ya da suçluyu savunmazlar. Yargılanan kişinin adil bir şekilde yargılanmasını sağlarlar.

Haksızsa cezasını alacak zaten, ama ben adil bir şekilde yargılansın, her ihtimal her delil mahkeme huzurunda tartışılsın diye ordayım.

Kısacası Avukatın görevi müvekkilinin masum olduğunu ispatlamak değil. Devletin bir insanı hukuka uygun, adil ve ispatlanmış gerekçelerle cezalandırmasını sağlamaktır.

Yakından takip ettin Narin dosyasını o zaman rüzgar esiyordu “Güranlar katil diye” herkes bindi o trene. Sonra 140 journos bir belgesel yaptı “Güranlar zulme uğruyor” rüzgarı esmeye başladı şimdi herkes o trende yolculuk yapıyor.

Hukuk böyle bir şey değil W hanım.

Ben suçu savunmuyorum. Avukatlar suçu ya da suçluyu savunmazlar. Yargılanan kişinin adil bir şekilde yargılanmasını sağlarlar.

Haksızsa cezasını alacak zaten, ama ben adil bir şekilde yargılansın, her ihtimal her delil mahkeme huzurunda tartışılsın diye ordayım.

Kısacası Avukatın görevi müvekkilinin masum olduğunu ispatlamak değil. Devletin bir insanı hukuka uygun, adil ve ispatlanmış gerekçelerle cezalandırmasını sağlamaktır.

Yakından takip ettin Narin dosyasını o zaman rüzgar esiyordu “Güranlar katil diye” herkes bindi o trene. Sonra 140 journos bir belgesel yaptı “Güranlar zulme uğruyor” rüzgarı esmeye başladı şimdi herkes o trende yolculuk yapıyor.

Hukuk böyle bir şey değil W hanım.
Peki o donem bana bazi bildiklerim var soylemem dogru degil demistin, bildigin neydi o dava hakkinda ?

Geri