Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Çok üçkağıtçı gördüm ama senin gibisi yok. Önünde saygıyla eğiliyorum..
Seni takdir ediyorum.

Alenen sana küfür eder, sesini çıkarmazsın.
Hakaret ederek seni başka üyelere şikâyet eder, sesini çıkarmazsın.

Sürekli atıp tuttuğu forum sahibine bile seni şikâyet etmesi, başlı başına bir mevzu.

Sebebi ne? Kendi yargıları. Vay efendim sen onu sevmiyormuşsun da, vay efendim sen bunu beğenmiyormuşsun da... Mış mış mış, miş miş miş... Mahkeme de kendisi, yargı da kendisi. Ne güzel...

Bana burada o kadar şey yazıldı. Herkesi ifade şekli ve tarzı neyse öyle kabul ettim. Eğip bükmeye, beni seveceksin edeceksin diye zorbalamaya kalkışmadım. Kimseyi forum sahibine ya da yönetime şikâyet etmedim.

Burada sana sövüp saydıran, hâlâ daha mağduru oynayabiliyor. Haksızlığa uğradığını iddia edebiliyor.

Dönüp şunu diyemiyor, sövüp saydırdım ama şikâyet etmedi. Buradaki varlığıma ve iyisiyle kötüsüyle burada başkalarıyla olan muhabbetime saygı gösterdi. Benim elime geçen ilk fırsatta ona yaptığımı, dönüp o bana yapmadı.

Bununda eski mesajlarini görünce entelektüel kimliğinin altında varos havasını net görebiliyorum. (FORUMDISI)

İlgi çekici konular açıyor, istese öyle bir yazar ki kimse cevap verecek bir şey bulamaz, yazım dili çok kuvvetli.

Ey @angie ciciğimm bu gün parasında iki kişilik 3280 ödedimm. Günah mı reva mı ey mümün kardeşim.dd

bi sokak farkla @Morsalkım a misafir olmak isterdik ama ailecek Yeşim sokaktayız, söz verdik tabi ayıp olur şimdi. Bi dahakine sendeyiz Morsalkım.

gpv8zp8.jpg

Olsun sokağı es geçmemişsinizz. Mevlana şehrimize maailece çıkın çıkın gelin. saygılar

''Düşün ki o bu yazıyı okuyacak'' konusunda bana yazılan hiçbir şey olmadığını bilip herkesin birbirine mesajını okuyor oluşum peki: ))

Forumun ana sayfasında en altta Diğer adında bir kategori oluşturduk.
Kategori ve forumların sorunsuz düzenlenmesi için öncelikle her şeyi Diğer kategorisi altına alacağız.
Yeni kategori ve forum düzeni oluşturdukça Diğer içinden gerekli forumları ve konuları yeni düzene taşıyacağız.
Şimdilik forumun ana sayfasındaki her şeyi Diğer'in içinde bulabileceksiniz.

Geri