Yav Onurcan yat zıbar. İçmişsin alkollü kafayla yazıyorsun. Sabah silme mesajları ha.Hiç birinizin daha beni zorbalamasına ve eleştirmesine izin vermeyeceğim maymun gözü açtı artık..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yav Onurcan yat zıbar. İçmişsin alkollü kafayla yazıyorsun. Sabah silme mesajları ha.Hiç birinizin daha beni zorbalamasına ve eleştirmesine izin vermeyeceğim maymun gözü açtı artık..
Alkolle alakası yok zamanla hal ve hareketlerinden anlaşılır.Yav Onurcan yat zıbar. İçmişsin alkollü kafayla yazıyorsun. Sabah silme mesajları ha.![]()
Bu sey degil mi marka rimelini ispatlamaya calisan kiz.fakir diye mi....![]()
ay hiç hatırlamıyorum ki w, bu kız zihnimde böyle :d ayılınca söyleyeceğim...Bu sey degil mi marka rimelini ispatlamaya calisan kiz.
Yengec burcu duygusalligi var uzerimde.....bana bakma sen su sira baliklarim icin bile huzunleniyorumay hiç hatırlamıyorum ki w, bu kız zihnimde böyle :d ayılınca söyleyeceğim...
İroni herhalde dimi fake diyoFakir diye zorbalanmis bir kiz goruyorum burada sadece eskiden olsa gulerdim simdi gulemiyorum
Gordum o mesajlari.
Beklentimi degil.
Kendilerini dusurenlere karsi
insanligimi yuksek tutuyorum.
Rahmetli nasıldı pekı abi.Hep bir gün olur okursun ümidiyle yazmıştım bunu düşünmüştüm, ama artık öldüğünü düşünüyorum..
@W nin bahsettiği video arkaaşlar
Ölünün arkasından konuşmak günah hahahaRahmetli nasıldı pekı abi.
Anlatmak istermisin![]()
Pekı yaşarken yüzüne konuştun mu abi.Ya birisinin böyle bir açıklama yapmak zorunda kalmasın ne kadar acı verici. Şimdi Çok fakir bir düşünce yapısı diyeceğim ayıp olacak
Ölünün arkasından konuşmak günah hahaha
Sorma kliplerde olduğu gibi Didim'den İzmir'e giderken gideceği otobüsün içine binmiştim arkasından gidip eline bir not tutuşturup otobüsten inmiştim orada her şeyi açık açık yazmıştım indiğinde İzmir garajından beni aradı Ağlıyordu Daha sonra bir kış boyunca arkadaşlık yaptık telefonda yazın geldiğinde ise ben kaza geçirmiştim Uzun Hikaye Yani boş ver.Pekı yaşarken yüzüne konuştun mu abi.
Günlüğüne yaz abi bu kısımı.Sorma kliplerdeki gibi
Sorma kliplerde olduğu gibi Didim'den İzmir'e giderken gideceği otobüsün içine binmiştim arkasından gidip eline bir not tutuşturup otobüsten inmiştim orada her şeyi açık açık yazmıştım indiğinde İzmir garajından beni aradı Ağlıyordu Daha sonra bir kış boyunca arkadaşlık yaptık telefonda yazın geldiğinde ise ben kaza geçirmiştim Uzun Hikaye Yani boş ver.
Günlük olayını da şöyle bir çözüm buldum her zaman defteri kalemi bulamıyoruz ama telefonda hep yanımızda ya günlüğümü telefonuma mail olarak atıyorum hatırlaması ve bulması kolay oluyor. Hani size de öneririm..Günlüğüne yaz abi bu kısımı.
Tekrar hoşgeldin. Seni gördüğüme sevindim.
Bu arada su israfi yapmıyorum idareli kullanıyorum![]()