Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Hep bir gün olur okursun ümidiyle yazmıştım bunu düşünmüştüm, ama artık öldüğünü düşünüyorum..

Sorma kliplerdeki gibi
Pekı yaşarken yüzüne konuştun mu abi.
Sorma kliplerde olduğu gibi Didim'den İzmir'e giderken gideceği otobüsün içine binmiştim arkasından gidip eline bir not tutuşturup otobüsten inmiştim orada her şeyi açık açık yazmıştım indiğinde İzmir garajından beni aradı Ağlıyordu Daha sonra bir kış boyunca arkadaşlık yaptık telefonda yazın geldiğinde ise ben kaza geçirmiştim Uzun Hikaye Yani boş ver.

Sorma kliplerdeki gibi
Sorma kliplerde olduğu gibi Didim'den İzmir'e giderken gideceği otobüsün içine binmiştim arkasından gidip eline bir not tutuşturup otobüsten inmiştim orada her şeyi açık açık yazmıştım indiğinde İzmir garajından beni aradı Ağlıyordu Daha sonra bir kış boyunca arkadaşlık yaptık telefonda yazın geldiğinde ise ben kaza geçirmiştim Uzun Hikaye Yani boş ver.
Günlüğüne yaz abi bu kısımı.
Tekrar hoşgeldin. Seni gördüğüme sevindim.
Bu arada su israfi yapmıyorum idareli kullanıyorum :*

Günlüğüne yaz abi bu kısımı.
Tekrar hoşgeldin. Seni gördüğüme sevindim.
Bu arada su israfi yapmıyorum idareli kullanıyorum :*
Günlük olayını da şöyle bir çözüm buldum her zaman defteri kalemi bulamıyoruz ama telefonda hep yanımızda ya günlüğümü telefonuma mail olarak atıyorum hatırlaması ve bulması kolay oluyor. Hani size de öneririm..

Geri