Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaa nasilll? Ee kimse benimle bunu konusmadi@Hiç Düşünce aklima ne geldi, yillar once hepimize ayni maili atan kisi .p nasil uzun uzun yazmis, gunlerce hatta aylarca yazmis kendini tanitmak icin. Bunu yazi stilinden anlayip nasil dalga gecmistik.p ve bizim bunu kendi aramizda konusup desifre etmemiz...... biz de az degilmisiz haaa .p
Aslinda sen de kismen biliyorsun shini .pYaa nasilll? Ee kimse benimle bunu konusmadiNiye benim her seyden en son haberim oluyor ya :p
Ben bilmiyorum bana da söyle :dAslinda sen de kismen biliyorsun shini .p
Ya ben aslinda su Izmirli bi cocuk vardi, o sandim. Hatta Hic Dusunce’ye ortalkta laf mi ne sokmaya calismisti da Hic Dusunce cocuga, yildizli g.t demisti jklhfgk O vakit, aslinda baya bi komik oldugunu anlamistim Hic Dusunce’nin :dAslinda sen de kismen biliyorsun shini .p
Ben ederim w. Allah şifa verir tez vakitte Allahın izniyle…Aksam edeceginiz dualarda benim can dostuma da yer verin lutfen, ameliyata girdi kanser tedavisi icin. Rabbim butun hastalara sifa versin. Aminnn
Rabbim tüm hastalara şifa versin arkadaşınıza da inşallah çok geçmiş olsunAksam edeceginiz dualarda benim can dostuma da yer verin lutfen, ameliyata girdi kanser tedavisi icin. Rabbim butun hastalara sifa versin. Aminnn
Bize bu zamana kadar ölsün diye hep beddua ettiler. Allah işte hep yaşattı bizi. demek ki kalbimizde ibnelik yok. Allah kalbine göre versin. Rabbim onu sana bağışlasın.Aksam edeceginiz dualarda benim can dostuma da yer verin lutfen, ameliyata girdi kanser tedavisi icin. Rabbim butun hastalara sifa versin. Aminnn
konuyu anlamadim, beddua kim etti bilmiyorum ama sagol.Bize bu zamana kadar ölsün diye hep beddua ettiler. Allah işte hep yaşattı bizi. demek ki kalbimizde ibnelik yok. Allah kalbine göre versin. Rabbim onu sana bağışlasın.
Yahu bu hayatta diyorum. Sen ettin demiyorum.konuyu anlamadim, beddua kim etti bilmiyorum ama sagol.