Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
I'm my own God, I do as i please...

Just wipe your own ass

@Hiç Düşünce aklima ne geldi, yillar once hepimize ayni maili atan kisi .p nasil uzun uzun yazmis, gunlerce hatta aylarca yazmis kendini tanitmak icin. Bunu yazi stilinden anlayip nasil dalga gecmistik.p ve bizim bunu kendi aramizda konusup desifre etmemiz...... biz de az degilmisiz haaa .p

Herşey konuşularak anlaşılmaz
Küçük bir teste tabi tuttum seni ve elimde bir sonuç var : )

Gidesin mi vardı ? Arkasına sığındığın şey bahane bile sayılmayacak kadar önemsiz .!

@Hiç Düşünce aklima ne geldi, yillar once hepimize ayni maili atan kisi .p nasil uzun uzun yazmis, gunlerce hatta aylarca yazmis kendini tanitmak icin. Bunu yazi stilinden anlayip nasil dalga gecmistik.p ve bizim bunu kendi aramizda konusup desifre etmemiz...... biz de az degilmisiz haaa .p
Yaa nasilll? Ee kimse benimle bunu konusmadi :( Niye benim her seyden en son haberim oluyor ya :p

bizimle birleştikten sonra olan bir şeyse ben tahmin ediyorum… herkese aynı şeyi yazan bi kişi vardı, hatta forumda da konu olunca anlamıştık…. lütfen bi kerecik de biz varken olmuş olsun, hep forumsal hep forumsal olmuyor :emoji_sweat:

Aslinda sen de kismen biliyorsun shini .p
Ya ben aslinda su Izmirli bi cocuk vardi, o sandim. Hatta Hic Dusunce’ye ortalkta laf mi ne sokmaya calismisti da Hic Dusunce cocuga, yildizli g.t demisti jklhfgk O vakit, aslinda baya bi komik oldugunu anlamistim Hic Dusunce’nin :d

Allah senin ömründen alsın, nesli tükenmekte olan hayvanlara versin inşallah.

Aksam edeceginiz dualarda benim can dostuma da yer verin lutfen, ameliyata girdi kanser tedavisi icin. Rabbim butun hastalara sifa versin. Aminnn
Ben ederim w. Allah şifa verir tez vakitte Allahın izniyle…

• Öpücük
Tepkiler: W
Aksam edeceginiz dualarda benim can dostuma da yer verin lutfen, ameliyata girdi kanser tedavisi icin. Rabbim butun hastalara sifa versin. Aminnn
Rabbim tüm hastalara şifa versin arkadaşınıza da inşallah çok geçmiş olsun

• Beğen
Bize bu zamana kadar ölsün diye hep beddua ettiler. Allah işte hep yaşattı bizi. demek ki kalbimizde ibnelik yok. Allah kalbine göre versin. Rabbim onu sana bağışlasın.

• Beğen
İyide birisi diğer kişiye beddua ettiğinde o kişi ölmüyor ki Allah ne isterse onu yapar :d

Geri