Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Varlığını hissettirmezsen yerini doldururlar…Bugünün Gündemi / 7 Şubat 2024
KOÇ: Yeni planlar
BOĞA: Tartışmalar
İKİZLER: Talihsizlikler
YENGEÇ: Yeni adım
ASLAN: Durağanlık
BAŞAK: Yüksek kaygı
TERAZİ: Stres
AKREP: Gereksiz rehavet
YAY: Hissizlik
OĞLAK: Arkadan dönen işler
KOVA: Yeni açılan sayfa
BALIK: Gergin hissetmek
@angie yerime geçmişsin..
İyi yapmışsın..Varlığını hissettirmezsen yerini doldururlar…
Sen balık vermeyince balık tutalım dedik…
istediğim şeyi bulursam yenileyeceğimm hadi bakalım:=)Bugünün Gündemi / 7 Şubat 2024
KOÇ: Yeni planlar
Ahahahajahahsakushdeh sen de bana şey diyordun “yav anlatıyor da anlatıyor benim o kadar analatacak bir şeyim yok” ahahahahahahsldıcjdlsjdhdhh@Hiç Düşünce aklima ne geldi, yillar once hepimize ayni maili atan kisi .p nasil uzun uzun yazmis, gunlerce hatta aylarca yazmis kendini tanitmak icin. Bunu yazi stilinden anlayip nasil dalga gecmistik.p ve bizim bunu kendi aramizda konusup desifre etmemiz...... biz de az degilmisiz haaa .p
Insan bi yerden sonra rahat olamiyor, cevap yazmak zorundaymis gibi hissediyor geriliyorsun .) Yoktu valla yazacak birseyim dogdugu köyden cikmamis bir insanim kucuk dunyam var. Zip zip ordan oraya savrulmadim kendini tanit deseler 2 cumlede bitti :dAhahahajahahsakushdeh sen de bana şey diyordun “yav anlatıyor da anlatıyor benim o kadar analatacak bir şeyim yok” ahahahahahahsldıcjdlsjdhdhh
Okulda ders çalışır gibi cevap yazmaya özel vakit ayırmak zorunda kalıyordum da şükürler olsun geçti gitti djfhfjfj
Mahlas çıktı SjsjsjsAa leylaya noldu
Mahlas çıktı Sjsjsjs
Ya onun kendi forumu var sanırım üyemi topluyor yada onu mu yapmaya çalışıyor bilmiyorum çünkü burda ela yı kafaya almıştı en son :dCiddimisin. Adamdaki azme bak ya girmediği kılık kullanmadığı nick kalmadı.
bundaki azim yemin ederim duvarı deler.
meşhur GeN !