Duşta İşemeye Başlamanız İçin Geçerli Nedenler

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 1277 gün önce görüldü

Ya duştayken gelirse ve tuvalette yan taraftaysa ıslak ıslak çıplak çıplak duştan çıkıp tvalete giricez sonra tekrar duşa gerimi döncez :oy: yada tutcaz mi bilemedim şimdi ben :nee:

Duştan çıkınca tuvalete gitmek ya da duştan önce girmek en mantıklısı aslında :) Ya da rahatsızlık var ise tutamama gibi bir sıkıntı var ise sanırım o hastalık sınıfına girdiği için günah kısmı geçerli olmaz diye düşünüyorum.Araştırılabilir daha net bilgi almak için

Duştan çıkınca tuvalete gitmek ya da duştan önce girmek en mantıklısı aslında :) Ya da rahatsızlık var ise tutamama gibi bir sıkıntı var ise sanırım o hastalık sınıfına girdiği için günah kısmı geçerli olmaz diye düşünüyorum.Araştırılabilir daha net bilgi almak için

duş sırasında su sesinden dolayı ister istemez geliyor :dyg:
anladım çok açıklayıcı oldu sadece merak ettim tşkler cvpladıgın için :şirine:

Duş soğuk su ile yapılıyorsa çişiniz gelmesi normal..

Bende çişini duşta yapanlardanım hatta dişimide duşta fırçalıyorum ne var yani.. : P

duşta yapılanların yanında işemek çok normal değil mi sizce de ?

hatta ishalseniz,sıçabilirsiniz de

Ciddi anlamda bu konuya özen gösterin .. Musallat vakalarının bir çoğu banyo yapılan yere bevletmekle başlar .. Gerçi daha çok kırsal alan yerleşimlerinde görülür bu vakalar ama siz yine de duş alırken bevletmeyin ..
climax sana serbest .. Sen zaten başlı başına bir vakasın :)

denize çiş yapmışlığım olmuştur :)))))

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Tövbe tövbe,aklınız nelere çalışıyor.Derse gelince çalışmaz ama .:D

Geri