Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya duştayken gelirse ve tuvalette yan taraftaysa ıslak ıslak çıplak çıplak duştan çıkıp tvalete giricez sonra tekrar duşa gerimi döncez :oy: yada tutcaz mi bilemedim şimdi ben :nee:
Duştan çıkınca tuvalete gitmek ya da duştan önce girmek en mantıklısı aslındaYa da rahatsızlık var ise tutamama gibi bir sıkıntı var ise sanırım o hastalık sınıfına girdiği için günah kısmı geçerli olmaz diye düşünüyorum.Araştırılabilir daha net bilgi almak için
Yani insanı ini cini görünen görünmeyen herşeyi ile uğraşıyorum bide @Stockholm Sendromu ile uğraşıyorum. Hepsi bela yasen millete uyma moruk sen yapmazaten sıkıntılı durumdasın dakdakmd medyum keto ya dönmeni istemem, şah iken şahbaz olursun
duşta işeme konusuna etiketlendiğimi görünce ben:Yani insanı ini cini görünen görünmeyen herşeyi ile uğraşıyorum bide @Stockholm Sendromu ile uğraşıyorum. Hepsi bela ya