Duşta İşemeye Başlamanız İçin Geçerli Nedenler

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 1276 gün önce görüldü

Tasarruf edersiniz, işedikten sonra çektiğiniz her sifon, ciddi anlamda faturanıza etki ediyor

95183_article_1422324275.1026905.jpg

Çevre için iyi, eğer günde bir kez duşta işersek, kişi başına 2,500 litre su tasarruf ediyoruz

californiadrought.gif

Daha temiz olursunuz, tuvalet kağıdı her şeyi her yere bulaştırırken su her şeyi temizler

6bad1895d7e0441a85d64e8dab3843bd_650x.jpg

Tuvaletten daha temiz olur, her yere sıçratmadan, rahatça işinizi görebilirsiniz

04_1428682663_672x0.jpg

Dışarıda işiyorsunuz zaten, evde de duşta işeyebilirsiniz

Banyoda-i%C5%9Femek-i%C3%A7in-ge%C3%A7erli-sebepler-5.gif

Yapılan anketlere göre zaten dünya nüfusunun yarısından fazlası duşta işiyor

Banyoda-i%C5%9Femek-i%C3%A7in-ge%C3%A7erli-sebepler-6.gif

Tamamen temiz, çünkü çişiniz steril bir madde ve suyla gidiyor, duşta işeyin, esen kalın, bir faydanız olsun.

%E2%80%9CBizim-Bir-Arkada%C5%9F-Du%C5%9Fa-%C4%B0%C5%9Fiyormu%C5%9F%E2%80%9Dun-Alt%C4%B1nda-Yatan-Gizli-%C4%B0tiraf.jpg

Tuvalete-sen-mi-i%C5%9Fedin.jpg

Günde en az bir kere çoğu zaman iki de olur duş alan birisiyim bir kez bile duşa işemedim en sıkıştırdığı noktada çıkar işimi görür tekrar duşa devam ederim.

O bacaklarıma çişin değmesi benim için yeniden yine yediden yıkanma sebebi ;)

Her yerde çişini yapamayan hijyen arayan ben banyoya işeyecem ha imkanı yok bunun...

Tasarrufumu başka alanda yapayım bu olmasın :)

ıgrenc otesı her yer pıs olur bı kere daha yıkanma sebebı olur ınsana :nee:

Günahtır bu. Kaldı ki banyonuzu tuvalet gibi kullanırsanız gusul abdestiniz riske girer. Çünkü tuvalette alınan abdest geçersizdir.Normal abdest yahut gusul abdesti alırken klozetinizin kapağı dahi açıksa kapatınız. Her şeyden tasarruf ettik de bir tek bu kaldı sanki.Önce bilmem kaç saat pc başında geçirerek israf ettiğimiz elektrikten tasarruf edelim de.

Deniz sezonuda açılıyor.

Mesaneden çıkana kadar sterildir
İki işi bi arada halledim demeyinizzz

Günahtır bu. Kaldı ki banyonuzu tuvalet gibi kullanırsanız gusul abdestiniz riske girer. Çünkü tuvalette alınan abdest geçersizdir.Normal abdest yahut gusul abdesti alırken klozetinizin kapağı dahi açıksa kapatınız. Her şeyden tasarruf ettik de bir tek bu kaldı sanki.Önce bilmem kaç saat pc başında geçirerek israf ettiğimiz elektrikten tasarruf edelim de.

Ya duştayken gelirse ve tuvalette yan taraftaysa ıslak ıslak çıplak çıplak duştan çıkıp tvalete giricez sonra tekrar duşa gerimi döncez :oy: yada tutcaz mi bilemedim şimdi ben :nee:

İlmihalde def ü hacet dahilinde temizlik için kullanılan suda israf ölçüsü yoktur der. ''Ne kadar gerekiyorsa o kadar kullanınız'' yani. Her şeyden tasarruf ettik bi bu kalmıştı zaten

yarın duşta s.çın derlerse şaşırmayacam :T:

Sakın ha banyoda işemeyin ..

Bu konuda ciddiyim .. Banyoda işedikleri için cinler tarafından musallata uğrayan çok kimse gördüm de duydum da .. İşinizi tuvalette yapın bitirin ve hem banyoya hem tuvalete girerken DESTUR demeyi ihmal etmeyin ..

bu konuda ciddiyim .. Banyoda işedikleri için cinler tarafından musallata uğrayan çok kimse gördüm de duydum da .. Işinizi tuvalette yapın bitirin ve hem banyoya hem tuvalete girerken destur demeyi ihmal etmeyin ..
ya ben odada tektim neden böyle şeyler yapıyorsun ki ama

Geri