Düşmanıyla kanka olan insan.

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bu tipler kendilerine yeni çevre yapmak uğruna herşeyi yapabilcek karakterde insanlardır.
Genellikle zararlıdırlar,uzak durmak lazım.:T:​

En büyük aşlar kavgayla başlarmış diyesim geldi

birde şu var

D%C3%BC%C5%9Fman%C4%B1m%C4%B1n+D%C3%BC%C5%9Fman%C4%B1+Dostumdur.jpg

Karşılıklı çıkar ilişkisinin dışarıdan çirkin görüntüsüdür.

Allah kimseyi bu kadar zavallı yapmasın.

Alıştığım için samimi sandıklarım hariç itici gelmiyor.

Samimi sandıklarıma gelince : Hadi anladık bir şeylerin peşindesin en azından gözler önünde yapma arkadan arkadan yap değil mi ? o kadar kalp kırdın mide bulandırma hiç değilse. : ) Ortada belli kırgınlıklar/ kızgınlıklar vardır irili ufaklı, özür dilenir gönüller alınır barışılır .Fakat aylarca küfür,nefret, kin kusup ona buna kötüleyip sonra çıkar rotası değişince kuzu sarmasına dönüşenleri samimi bulamıyorum.Tek tabanca olmayı deneyin derim, daha güçlü hissedeceksiniz emin olun.Haklı olduğunuzu düşünüyor, ve canınızı yakanlara had bildirmek istiyorsanız bunu tek başınıza da başarabilirsiniz ; Yağlara, ballara banarak kazandığınız arkadaşlara ihtiyacınız yok.Çelişkisiz, tek haliyle ya da samimi arkadaşlı halleriyle karşıma geçmiş bir düşman daha kalitelidir.

Ergenliğimden bu yana zamanında dost sandığım, verdiğim onca emeğin zerresini hak etmeyen geri zekalılara ithafendi.

O kadar yazdım dip not da düşeyim: Lütfen karşıma çıkmayın daha.Kaşındığınızda 'vurayım derken öldürdüm' misali kötü huylu hallere sokuyorsunuz beni,içerliyorum sonra ben böyle kötü biri miyim diye.Kızdırmayın bu iyi niyetli çocuğu.

İyi akşamlar.

Ee ne demişler " dostunu yakın tut düşmanını daha yakın tut " asddfg

Ya siz niye bana benzemeye basladiniz ki. Böyle olmamaliydi. :D
Yolda bulduklarin seni yolda birakir demişler. Benim de basima geldi. Ha umursadim mi? Zerre umurumda olmadi. Ne kadar dogru birşey yaptigimi daha iyi anladim.

Cevrem de cok denk geldim Oylesi insanlara isim yapmak icin çabalar ve bir o kadr midesizlerdir.
Kndisine olan ovguvenini ,gururunu kaybetmis baskasinin hayatini kiskanan zavalliciklar.

hayatta düşünce olarak yanından bile geçmem
ki kankası kalsın.

Bu forumda da Oldukça fazlalar misal benimkiler :Dsayemde kanki oldular asdfgh

O kadar laftan sonra yüz yüze bakmayı iyi hazmediyorlar valla.

sizin nasıl düşmanınız oluyo ya, ben ne olursa olsun kimseye düşman gözüyle bakmam.
ha fikirlerimiz uymaz, anlaşamayız, tartışırız mesafeli oluruz biter ama düşman olamam.

dostunu kendine yakın tut düşmanını ise daha yakın tut demiş atalar atalar bişey diyosa var onda bi hikmet

Geri