Durduk yere birisi size vursa ne yaparsınız ?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
öyle bi video vardı sanki
yolda yürüyenlere vuruyordu

Önce "mal mısın?" derim sonra bende ona vurmaya çalışırım tabiki

Durduk yere birinin bana vurabileceğini zannetmiyorum. Yani "Erucum bu hayatta çooook emin olduğun bir konu var mı" deseler aha şimdi bunu söylerim.
Ha diyelim ki öyle bir talihsizlik yaşadı bu şahıs. Durduk yere bana vurdu. Tam tekniğini kestiremesemde muhtemelen kafasına vura vura çivi gibi toprağa çakardım onu.

vurana bağlı.... ama tercihim aynı şekilde karşılık verme yönünde olur. çünkü niye olmasın...

Eru iluvatar’a ne oldu, adamı uzun süredir görmüyorum…

bu arada ben her şeyi hukuki yollarla çözmek isterim ve polise giderim muhtemelen :d halılarımı getirmeyen halı temizleyicilerine ne yaptığımı hatırlayalım…

artık elimin biri yok, jaime lannister gibi sol elle dövüşmeyi öğrenemediğim sürece herkese eyvallah derim.

Bir gun atari salonunda cadillac dinazor oynuyoruz arkadasla yasimiz 13-14 falan.
Tam bataklik arc'indayiz bole heycan hat safada.
Sag tarafima bir tokat yedim tam kulagima dogru , guzel bir cinlama sesi.
Arkayi bi dondum annem mansnsbbd
Beni dove dove eve goturdu.
Ilk defa durdugum yerde hic beklemedigim tokati o zaman yedim.

Lisedeyken kopilin biri gelip bi yumruk salladi durup dururken.
Sonradan mevzuyu ogrendim. Bizim sinifin kavga ettigi siniftan biri beni karambolde gozune kestirmis.
Saglam vuramadi ama durup dururken ikinci darbeyi orada almistim.
Dusmedigim icin ben de karsilik verdim.
Durup dururken kavga ederseniz tanimadiginiz kisinin ellerini izleyin.
Umarim kesici alet cikarmak icin firsat kollamiyordur. Yoksa durup dururken karninizdan cep actirirsiniz.

oturduğum semte yakın bir yerde zihinsel engelli bir çocuk var. zararsız diye biliyorum; ama yine de ne zaman görsem hafif bir korku sarar. yine öyle bir karşılaşma yaşıyoruz… allahım, yaklaştıkça “bakma, stock bakma, göz göze gelme, fışt, geç yanından” diye kendimi tembihliyorum. derken, yanımdan geçerken şöyle minik bir bakış atmamla, şırrak diye suratıma tokat inmesi bir oldu. koşarak ve ağlayarak eve gelmiştim, hiçbir şey yapamadım…….

oturduğum semte yakın bir yerde zihinsel engelli bir çocuk var. zararsız diye biliyorum; ama yine de ne zaman görsem hafif bir korku sarar. yine öyle bir karşılaşma yaşıyoruz… allahım, yaklaştıkça “bakma, stock bakma, göz göze gelme, fışt, geç yanından” diye kendimi tembihliyorum. derken, yanımdan geçerken şöyle minik bir bakış atmamla, şırrak diye suratıma tokat inmesi bir oldu. koşarak ve ağlayarak eve gelmiştim, hiçbir şey yapamadım…….
Allah affetsin az bişey güldüm :D

Boyle bir gercek kesit bolumu var bu arada.
Mahallenin kizini korkutuyor. Bolum ismi " Demir "
Sen anlatinca bir aralar farkettigim bir seyi hatirladim.
Ayrica istanbul da oturdugum yerde boyle bir abi vardi. Cocuklara vurmazdi ama gelen gecen adamlara tokati yapistirirdi.
90'lar da "deli mi benim oglum" dedikleri icin daha da kotulesen ve baba dayagi yiyerek hastaligi ilerleyen cok insan vardi.
Komurluge kitlenenler vs..

Son düzenleme:
sjgljdldjd ay güldüm. öyle bi durumda etki tepki olur ya..gelişine indiririm valla. sonra oturur birlikte ağlarız benim de kafa normal sayılmaz sonuşta….

Ben de yürüyüş yaparken 18 yaşında ama engelli bir genç babası ile yürüyüş yapıyordu yanima aniden gelip seni çok özledim, kahve de ismarlayamadim beni seviyor musun ? Dedi engelli olduğunu anladim ve babası ile göz göze geldik çaresizce ellerini ne yapayım dercesine bir hareket yaptı okadar üzüldüm ki çok zor ya gerçekten bazı hayatlar.

Geri