Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun ampute mi ettilerartık elimin biri yok, jaime lannister gibi sol elle dövüşmeyi öğrenemediğim sürece herkese eyvallah derim.
Allah affetsin az bişey güldümoturduğum semte yakın bir yerde zihinsel engelli bir çocuk var. zararsız diye biliyorum; ama yine de ne zaman görsem hafif bir korku sarar. yine öyle bir karşılaşma yaşıyoruz… allahım, yaklaştıkça “bakma, stock bakma, göz göze gelme, fışt, geç yanından” diye kendimi tembihliyorum. derken, yanımdan geçerken şöyle minik bir bakış atmamla, şırrak diye suratıma tokat inmesi bir oldu. koşarak ve ağlayarak eve gelmiştim, hiçbir şey yapamadım…….
jkssjaja yaşarken komik değildi ama yazarken ben de güldüm.hkajjaAllah affetsin az bişey güldüm![]()
Boyle bir gercek kesit bolumu var bu arada.oturduğum semte yakın bir yerde zihinsel engelli bir çocuk var. zararsız diye biliyorum; ama yine de ne zaman görsem hafif bir korku sarar. yine öyle bir karşılaşma yaşıyoruz… allahım, yaklaştıkça “bakma, stock bakma, göz göze gelme, fışt, geç yanından” diye kendimi tembihliyorum. derken, yanımdan geçerken şöyle minik bir bakış atmamla, şırrak diye suratıma tokat inmesi bir oldu. koşarak ve ağlayarak eve gelmiştim, hiçbir şey yapamadım…….
sjgljdldjd ay güldüm. öyle bi durumda etki tepki olur ya..gelişine indiririm valla. sonra oturur birlikte ağlarız benim de kafa normal sayılmaz sonuşta….oturduğum semte yakın bir yerde zihinsel engelli bir çocuk var. zararsız diye biliyorum; ama yine de ne zaman görsem hafif bir korku sarar. yine öyle bir karşılaşma yaşıyoruz… allahım, yaklaştıkça “bakma, stock bakma, göz göze gelme, fışt, geç yanından” diye kendimi tembihliyorum. derken, yanımdan geçerken şöyle minik bir bakış atmamla, şırrak diye suratıma tokat inmesi bir oldu. koşarak ve ağlayarak eve gelmiştim, hiçbir şey yapamadım…….
aşko, işte o gelişine vurduğu için ben gidişine baka kaldım ancak.jjjaksasjgljdldjd ay güldüm. öyle bi durumda etki tepki olur ya..gelişine indiririm valla. sonra oturur birlikte ağlarız benim de kafa normal sayılmaz sonuşta….