Dünyanın En Zengin İnsanları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Konuyu sen açınca kova da var listede dedim ancak yokmuş.:)

Burcum listenin tepesinde, yukselenim filan hepsi listede ama bende işlemiyor bu niyeyse 🤔

@Lefty hanimcim hüzünlü bir an yaşıyorum lütfen ama ya

Yükseleniniz olmasa bilmem kaçıncı eviniz olur o olmasa mars burcunuz olur o da olmasa ay burcunuz olur ne fark eder ki?

Fakir avuntusu bunlar :d

Bu hic yengec kafasi degil yalnız, kendine gel 😄
Abla sen yokken çok şey değişti ben bir burç düşmanıyım… Bir de vakıf üniversiteleri, bir de gurbetçiler …. Bunlar dertlerim benim. Bir de öğretmen maaşlarının azlığı var tabii…
1. Sıradasın. Hemen mal beyanını alalım. Kfjfjf
Şu alyansımdan başka hiçbir mal varlığım yok… (Olacaaak olacaaaak olacaaaak o kadaaar :d)

Abla sen yokken çok şey değişti ben bir burç düşmanıyım… Bir de vakıf üniversiteleri, bir de gurbetçiler …. Bunlar dertlerim benim. Bir de öğretmen maaşlarının azlığı var tabii…

Şu alyansımdan başka hiçbir mal varlığım yok… (Olacaaak olacaaaak olacaaaak o kadaaar :d)
Avukatsın neticede doğrusunu söylediğini ne bileyimmmm fjjfjf

Ben yengecleri koruma kollama kayirma el üstünde tutma dernegi baskani olaraktan bunu kabul edemem 🤷🏼‍♀️ döndüm buradayim ayagini denk alacaksin. Sen bi yengecsin özüne dön 😄

Yalancı bu astrolog uyduruyor

Geri