angie
Elmas Üye
-
-
-
-
Yükselenimle ucundan girmişiz…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aa saka yaptim ben ya 🥰Değiştirdim, gülmüyorum.
Yükselenim var. Her türlü masadayım canım Lefty kfkfjgjKonuyu sen açınca kova da var listede dedim ancak yokmuş.![]()
Bu konulardan en iyi @HosgeldinHarunAbi anlar ve o da yengeç olduğuna göre bakalım ne düşünüyor?Aa saka yaptim ben ya 🥰
Gülünce daha guzeldi neyse buna gul o zaman 🤭
Bu hic yengec kafasi degil yalnız, kendine gel 😄Yükseleniniz olmasa bilmem kaçıncı eviniz olur o olmasa mars burcunuz olur o da olmasa ay burcunuz olur ne fark eder ki?
Fakir avuntusu bunlar :d
1. Sıradasın. Hemen mal beyanını alalım. KfjfjfYükseleniniz olmasa bilmem kaçıncı eviniz olur o olmasa mars burcunuz olur o da olmasa ay burcunuz olur ne fark eder ki?
Fakir avuntusu bunlar :d
Abla sen yokken çok şey değişti ben bir burç düşmanıyım… Bir de vakıf üniversiteleri, bir de gurbetçiler …. Bunlar dertlerim benim. Bir de öğretmen maaşlarının azlığı var tabii…Bu hic yengec kafasi degil yalnız, kendine gel 😄
Şu alyansımdan başka hiçbir mal varlığım yok… (Olacaaak olacaaaak olacaaaak o kadaaar :d)1. Sıradasın. Hemen mal beyanını alalım. Kfjfjf
Avukatsın neticede doğrusunu söylediğini ne bileyimmmm fjjfjfAbla sen yokken çok şey değişti ben bir burç düşmanıyım… Bir de vakıf üniversiteleri, bir de gurbetçiler …. Bunlar dertlerim benim. Bir de öğretmen maaşlarının azlığı var tabii…
Şu alyansımdan başka hiçbir mal varlığım yok… (Olacaaak olacaaaak olacaaaak o kadaaar :d)
Ben yengecleri koruma kollama kayirma el üstünde tutma dernegi baskani olaraktan bunu kabul edemem 🤷🏼♀️ döndüm buradayim ayagini denk alacaksin. Sen bi yengecsin özüne dön 😄Abla sen yokken çok şey değişti ben bir burç düşmanıyım… Bir de vakıf üniversiteleri, bir de gurbetçiler …. Bunlar dertlerim benim. Bir de öğretmen maaşlarının azlığı var tabii…
Yalancı bu astrolog uyduruyor