Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilimsel konularda dindar üyelerin yorumlarını cahillik önyargısıyla eleştirirken
İslamla ilgiliendirilebilecek konularda ise sizden söz sırası gelmiyor..
Hani siz inançsız olduğunuz için zekiydiniz, niye bu konulara tenezzül ediyorsunuz o zaman diyor sanırım.
Din toplumlari kontrol altında tutmak için muhakkak toplumdan silinmemesi gereken bir olgu, ben tecavuz etmem climax tecavuz etmez ama sen cennette sarap akan selalerin yanında hurilerle bdsm yapamayacagini söylediğin an, din olgusunu sildigin an toplumdan o adam tecavuz eder. Hani o adam var ya. O.
Harun ve Cli, İslamı anlamak niyetinde olmadığınızın zaten herkes farkında buraya kadar bir sıkıntı yok ama BENİM İNANCIMLA DALGA GEÇMEYE BAŞLADIĞINIZ AN KÜLAHLARI DEĞİŞİRİZ ARKADAŞLAR ..
Hocam dalga yok estağfurullah saçma sapan şeylere hadi ateistler bunuda aciklayin vs dendigi zaman bir ateistin gocundugunu gordunuz mu?
Ayrica ben fikihi elestiriyorum, islami elestirmek haddim degil. Ama bu fikih kirli. Kabul edelim ki.
İşte bilmediğiniz konularda sıçrama yapıyorsunuz .. DALGA geçtiğiniz cennet nimetleri huriler filan hepsi KURAN'DA yazar, zaten fıkıhın kaynağı da Kuran'dır ama öyle gangbanler, bdsmler filan diye size yakışmayacak çıkarımlara girerseniz ortada bir saygı kalmaz ki ben burada ateistlerle dalga geçmiyorsam ki geçmem sizden de bunu beklerim ..