Dünya nüfusu nasıl azalır?

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
Nufus azaltma biraz fazla cesur kalmis lakin Türkiye de bulunan Ekenek bölgelerini Bill Gates in kendi fonuna adapte etmesi söz konusu.Satin alacak yani resmen.
Peki bu adam bunu niye yapiyor?
Hayrina mi?

Konu başlıkları altında sohbet etmek yasaktır. Mesajlarınız Genel Sohbet başlığına taşınmıştır.

Nufus azaltma biraz fazla cesur kalmis lakin Türkiye de bulunan Ekenek bölgelerini Bill Gates in kendi fonuna adapte etmesi söz konusu.Satin alacak yani resmen.
Peki bu adam bunu niye yapiyor?
Hayrina mi?
Azıcık HAYIR yapim diye düşünmüştür ne vaa bunda ?? :D

hem dünya nüfusu azalsın istiyosunuz, hem de gayler toplumdan soyutlansın istiyosunuz..... slklar..... yasallaştırıp özendirin ki heteroluk ayıplansın, kınansın, hor görülsün...... yoksa bunların üremeleri son bulmayacak...... heterolar yüzünden torunlarımız bi bardak su için ışın kılıcıyla komşusunu doğrayacak......

Bundan sonra normal şartlarda yaşayacağım hepi topu 30-40 yıl
azalsa nolur azalmasa nolur

Uzun vadeli yapılan planlara projeler bana saçma geliyor... İnsan ırkını azaltmak için yapılan 200 yıl önceki planı zamane şartlarındaki insanların uygulaması bana gerizekalılık geliyor... Şarlat kurallar öngörüsel olarak maksimim 30 yıl olmalı diye düşünüyorum.. Abi o nedir öyle bir anlaşma yapıyorlar.. 200 yıllık geberip gidiyorsunuz arkanızdan gelenlere eziyet.. Bırakın yeniler yeni anlaşmaları zamanın uygun şartlarına göre yapsın...

Geçmişte deli kuyuya taşı atıyor geberip gidiyor.. Gelecekteki çocuklar onunla uğraşıyor..

Covid-19 ile diyorlardı ama galiba tutmadı.
Aslında bir bakıma başardılar çünkü insanların aklını karıştırıp doğru bilgi ile yanlış bilginin yerini değiştirdiğin an, komplocular kazanır. İnsanların aşı ile korunup hayatta kalma şansını maalesef aşı olmaktan korkutmak sureti ile ellerinden aldılar ve çok sayıda insanın da ölümüne sebep oldular.

Geri