Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Paran yok mal yok - 70 ler
Paran var mal var - milenyum
Paran var mal yok - covid dünyası
Dünya nüfusu nasıl azalır
1- savaş çıkar fazlalıklar budanır
2- insanlar fasfakirleştirilir sanal nüfus azalır, ya hareketsiz kalır yada şehirden çeker gider..
oynasınlar bakalım genlerle
o kadar ince ayar gidiyorlar ki adeta kendi kasabına dua ettire ettire
ya uzaktan çalışılacakmış ne güzel - gitmeden çalış dediler millet göbek attı - şimdide çalışma saati azalıyormuş gene göbek atacaklar ...
Uzaktan yapılan iş genelde yapılmasada olur lüzumsuz çoğu demedi kimse
çalışma saatinin azalması senin yada patronların iyiliği için değil sana ihtiyaç azaldığından olmasın...
İşte paran olsa da kısmen tedarik medarik dedikleri gibi deney yapıla yapıla yapay kıtlığa doğru emin adımlarla gidiyor insanlık..
para denen sanal yada kağıt bir şeyler olacak ama alacak gücün kalmayacak -- %5 zibidi zengin ve %95 fasfakir sefil fareler ...
sizin yerinize olsam fiziki altın biriktirirdim zenginlerde olmayan bir o var....
Elon Maskaranın maskaraları oldu millet..
Yinede bu saçma fikirde çöker .. insan insan olarak kalır ... dikkkat insan,,
maymun demedim
%95 inin yanlış çıkarım yaptığı,
gerçekleri algılamayıp nasıl çaktılarsa öyle kaldığı ortamda maymunla işim olmaz...
Paran var mal var - milenyum
Paran var mal yok - covid dünyası
Dünya nüfusu nasıl azalır
1- savaş çıkar fazlalıklar budanır
2- insanlar fasfakirleştirilir sanal nüfus azalır, ya hareketsiz kalır yada şehirden çeker gider..
oynasınlar bakalım genlerle
o kadar ince ayar gidiyorlar ki adeta kendi kasabına dua ettire ettire
ya uzaktan çalışılacakmış ne güzel - gitmeden çalış dediler millet göbek attı - şimdide çalışma saati azalıyormuş gene göbek atacaklar ...
Uzaktan yapılan iş genelde yapılmasada olur lüzumsuz çoğu demedi kimse
çalışma saatinin azalması senin yada patronların iyiliği için değil sana ihtiyaç azaldığından olmasın...
İşte paran olsa da kısmen tedarik medarik dedikleri gibi deney yapıla yapıla yapay kıtlığa doğru emin adımlarla gidiyor insanlık..
para denen sanal yada kağıt bir şeyler olacak ama alacak gücün kalmayacak -- %5 zibidi zengin ve %95 fasfakir sefil fareler ...
sizin yerinize olsam fiziki altın biriktirirdim zenginlerde olmayan bir o var....
Elon Maskaranın maskaraları oldu millet..
Yinede bu saçma fikirde çöker .. insan insan olarak kalır ... dikkkat insan,,
maymun demedim
%95 inin yanlış çıkarım yaptığı,
gerçekleri algılamayıp nasıl çaktılarsa öyle kaldığı ortamda maymunla işim olmaz...