Dünya nüfusu nasıl azalır?

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
Paran yok mal yok - 70 ler

Paran var mal var - milenyum

Paran var mal yok - covid dünyası

Dünya nüfusu nasıl azalır
1- savaş çıkar fazlalıklar budanır
2- insanlar fasfakirleştirilir sanal nüfus azalır, ya hareketsiz kalır yada şehirden çeker gider..

oynasınlar bakalım genlerle
o kadar ince ayar gidiyorlar ki adeta kendi kasabına dua ettire ettire

ya uzaktan çalışılacakmış ne güzel - gitmeden çalış dediler millet göbek attı - şimdide çalışma saati azalıyormuş gene göbek atacaklar ...

Uzaktan yapılan iş genelde yapılmasada olur lüzumsuz çoğu demedi kimse

çalışma saatinin azalması senin yada patronların iyiliği için değil sana ihtiyaç azaldığından olmasın...

İşte paran olsa da kısmen tedarik medarik dedikleri gibi deney yapıla yapıla yapay kıtlığa doğru emin adımlarla gidiyor insanlık..

para denen sanal yada kağıt bir şeyler olacak ama alacak gücün kalmayacak -- %5 zibidi zengin ve %95 fasfakir sefil fareler ...

sizin yerinize olsam fiziki altın biriktirirdim zenginlerde olmayan bir o var....

Elon Maskaranın maskaraları oldu millet..

Yinede bu saçma fikirde çöker .. insan insan olarak kalır ... dikkkat insan,,

maymun demedim

%95 inin yanlış çıkarım yaptığı,
gerçekleri algılamayıp nasıl çaktılarsa öyle kaldığı ortamda maymunla işim olmaz...

Dünya nüfusunu azaltmak çok kolay çünkü ellerinde geniş alanı yok edebilecek silahlar var fakat bu silahları kullandıkları zaman çevreye de zarar verecekleri için son aşamaya kadar bekleyeceklerdir.

Yakında su savaşları başlayacak ve o zaman elbette kitle imha silahlarını da devreye sokacaklardır.

Salgınlar ise hep oldu ve hep de olacak... Birilerinin özel olarak virüs yaratmasına hiç gerek yok çünkü doğada milyonlarca virüs uygun ortamda açığa çıkmayı bekliyor.

Ingiliz casusunun itirafları var _ 3 asır önce yazılmış ingiliz casusunun itirafları kitabı. ingilizler ele geçirdikleri geçirmek istedikleri ülkelerde nüfus azaltmak için salgın yaymak _ su kuyularına zehir atma planları var .ingiltere 19. Yüzyılda çinde afyonu yayarak çini savaşta yendi. Sömürge zihniyetli bati için herşey mubah

4.6 milyar yaşındaki güneş Samanyolundaki turunu 250 milyon yılda tamamlıyor. Çük kadar ömrümüzde ne çok şey biliyor, ne çok komplo kuruyoruz. Hiçiz la biz. Nüfusumuz 100 milyon olsa noolacak 100 milyar olsa ne?

Konuyu okuyan 1300lerden bir veba doktoru şöyle der; ben kurtuldum kanks

Evet Pomak abicigim.
Insana güveniyoruz.

Ekonomik gelişme ve eğitim ile.

Nüfüsü devamlı büyüyen ülkelere bakın tersini görürsünüz. Oralarda algı çoktur ve suçlu hep dış güçlerdir.

"
ya uzaktan çalışılacakmış ne güzel - gitmeden çalış dediler millet göbek attı - şimdide çalışma saati azalıyormuş gene göbek atacaklar ...

Uzaktan yapılan iş genelde yapılmasada olur lüzumsuz çoğu demedi kimse."

Uzaktan çalışarak tüm işleri eksiksiz yapıyorum, neden lüzumsuz olsun? Çok geri kafalıca fikirler bunlar ama nihayetinde fikir; böyle böyle doğru düşünmeyi bulacak yazı sahibi her kimse.

Dünya nüfusunun azalması veya çoğalması belki de Evren'in işleyişiyle alakalıdır. Bizler 70-80 yıl yaşadığımız bu devasa sistemde asılara yayılmış devasa olayları görmüyoruz, çünkü bizim sefil hayatımız için çok uzun sürelerde gerçekleşen olaylar.
Örneğin geçmişte çok büyük felaketler yaşanmış ve bu felaketler sonucunda milyonlarca insan ölmüş, türlerin sonu gelmiş. Yine yaşanmayacağı ne malum?
O yüzden her şeyi komplo teorilerine dayandırarak açıklamanın alemi yok.

Nasreddin Hoca gibi konustun Blackheart.
Hanim ölünce kücük kiyamet,ben ölünce büyük kiyamet kopacak.

Hoca da benim gibi çok doğru konuşmuş Suri :D Sevdiklerimiz ölünce küçük kıyamatler yaşıyoruz. Kendimiz ölünce kıyametimiz kopacak.

uçaklardan siyanürlü prezervatif atalım.
gerçi o zaman da üçüncü dünya ülkesi vatandaşların hepsi kurtulur.

Olm bu paki Hindu çin şeytanları 100 yıla kalmadan işgal edecek dünyayı. Sancı bundan.

Komplo teorilerine asla prim vermem ve eldeki verilere bakarım. Yıllar önce yazılmış ve hiçbir gerçekliği olmayan teoriler zaman kaybıdır ayrıca yapay zeka çağındayız ve geçmişte yapılan planların hiçbir önemi kalmadı.

Virüs ya da salgın ile nüfus azaltma çabası, ekonomik anlamda büyük kayıptır ve daha maliyeti düşük projeler varken bu işlerle uğraşmazlar kaldı ki doğada var olan virüslerin sebep olduğu her salgında, komplo teorileri devreye girecekse vay halimize demektir.

Dünya'nın sonunu kimse tahmin edemez ancak insan yaşamına uygun koşulların her geçen gün olumsuz yöne gittiğini herkes biliyor. Bu saatten sonra olacakları kestirmek oldukça zor ve her an büyük afetlerle kitlesel ölümler de yaşanabilir.

İnsanlığın son yıllardaki en önemli sorunu; iklim değişikliği, kontrolsüz nüfus artışı ve canlılığın devamını sağlayacak doğal kaynakların tükenmesidir.

Dünya nüfusunun kontrolsüz artışı ve iklim değişikliği sebebi ile yaşanan olumsuzluklar nedeniyle kıtlık ve susuzluk riski de artmış bulunmaktadır. Yeraltı suyunun uygun şekillerde yüzeye çıkartılmamasının yarattığı su kaynaklarının kötü yönetimi ve gıda üretimi için artan su talebi de dikkate alınırsa yakın bir gelecekte su savaşlarının kaçınılmaz olduğunu göstermektedir.

Birleşmiş Milletler tahminine göre 2030 yılına kadar çoğu yerde kuraklık ve su kıtlığı artacaktır. Su yönetimi ve tedariği konusunda en kötü sayılabilecek ülkelerden birisi Çin ve şayet su kıtlığı aşamasına gelirse kendi nüfusunu hayatta tutmak / koruma altına almak için bazı yöntemler uygulayacaktır ve savaş da bir seçenek olabilir.

Örneğin; Rusya, Ukrayna'ya saldırdığında Ukrayna'da çok önemli bir barajı yıktı.​

Rus birlikleri Ukrayna'nın Herson bölgesinde, Kırım'a giden suyu kontrol altında tutmak için inşa edilen bir barajı vurdu.
Kaynak:
Rusya, Kırım'ın kuzeyindeki bir barajı imha etti

Dünya'nın büyük bir bölümü, yakın gelecekte su kıtlığı ile karşı karşıyadır ve bu durum da ne yazık ki su savaşlarının başlayabileceği gerçeği ile bizleri ister istemez yüzleştirmektedir.​

water-stress-map.jpg

Geri